facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Happy Corner

Info

The Happy Corner is al ruim xx jaar dé coffeeshop van Assen. Je vind t ons op 'de hoek' van de Oude Molenstraat.

Adres: Oude Molenstraat 115-117, 9401 DN Assen
Stad: Assen
Route: Oude Molenstraat 115-117
Postcode: 9401 DN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Coffeeshop Assen Menu, Happy Corner Assen menukaart, Coffeeshop Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CafféPranzo CafféPranzo 200 meter Dinsdag: Het was erg druk, zelf een tafel kunnen vinden ipv dat we welkom werden gehe...
Coffee & Tasty Coffee & Tasty 290 meter Coffee & Tasty Koffie, thee en lekkernijen.
Bruna & Doppio Espresso Assen Bruna & Doppio Espresso Assen 376 meter Lekkere koffie en gebak. Vriendelijke bediening
McDonald's McDonald's 3 km Lekkere mc chicken het was heel druk ... corona maatregels worden gehanteerd
Recensies
Altijd een gokje als je naar deze shoppa gaat, kan twee kanten op vallen. Wisselend assortiment. Pinnen niet altijd mogelijk. Veel wisselend personeel. Soms een beveiliger, soms niet. De ene keer royaal gevulde zakjes, soms minder. Is al jaren zo en zal wel zo blijven, alles went. Als je op een goede dag binnenstapt, valt er niks op aan te merken.
Bij gebrek aan beter en afwisseling wegens monopoliepostie. Geen andere mogelijkheid in Assen Zuidlaren is de dichtbijzijndste shop. Maar afhalen bij de happy corner is prima snel en vriendelijk en tevens duur. Maar welke shop tegenwoordig niet. Sochtends contant betalen alleen mogelijk Na 14:00 pinnen mogelijk.
Te duur, k.u.t. kwaliteit en het was geen gram voor die 15 euro. Personeel was ongezellig en kon weinig informatie leveren. Nooit meer. Prijzen in de randstad zijn beter.
Oplichters met een Monopolypositie in Assen. De stad Assen heeft rond de 70.000 inwoners, wat betekend dat er een tweede coffeeshop geopend mag worden per 30.000 inwoners één coffeeshop zie het advies van de vereniging van Nederlandse gemeenten. Ik hoop dat de gemeente snel een nieuwe coffeeshop stimuleert, Assen heeft dit nodig!
Ik kwam hier jaren lang, had altijd al het idee dat ik hier flink gesjoemeld wordt en het personeel is echt heel asociaal en chagrijnig. Waarom betaal ik 12.50 voor 0.7gr?! Gekocht als volle gram!. Toen ik het personeel hiermee confronteerde werd ik zowat de tent uit geslagen, ik moest m'n bek houden en anders een andere shop zoeken. Prima, jij wilt m'n geld niet op een eerlijke manier, stik er dan maar lekker in!
Géén concurrentie, kwaliteit van de cannabis is ZEER laag.
Kk slechte bediening koule flikker kon nog geen vloeitje van af gierig kk shop
Jaren in Assen gewoond en had dus geen keus om naar een andere shop te gaan, maar wat een k*t shop is dit zeg! Te duur, je krijgt te weinig, het ziet er uit als een afwerkhok, personeel wat nog net niet je tassen leeg trekt, want wee je gebeente als je per ongeluk een blikje cola in je tas hebt.... Je wordt nog net niet de shop uit geknikkerd. Geef hier niet je geld aan uit, maar beter doorrijden naar Groningen of Dedemsvaart.
Heb nu meerdere malen hier gehaald met angst, door de andere revieuws op internet was ik bang niet fatsoenlijk geholpen te worden, en de wiet zeer slecht zou zijn. Ik had de tegenovergestelde ervaring. Inderdaad een dubbele deur ietswat ingewikkeld. Maar deze maatregelen zullen waarschijnlijk zijn voor de bescherming van het personeel wat jammer genoeg nodig blijkt te zijn, net als in de bus bijvoorbeeld. Eenmaal binnen gelopen werd ik zeer vriendelijk ontvangen door Wilma. Tof verkoopster, heel klantvriendelijk. Als ik vraag naar de mogelijkheden krijg ik een eerlijk antwoord over de verschillende soortjes etc. Neem 2 verschillende soortjes mee en de ene vond ik dan wat minder, terwijl ik de ander echt heel goed vond. persoonlijke smaak nu een aantal weken later eigenlijk alle soortjes wel gehad. De kant en klare jointjes zijn ook zeer goed te doen maar als ervaren smoker draai je deze waarschijnlijk tog het liefst zelf. Na meerdere malen in deze shop gehaald te hebben snap ik weinig van de vele slechte reacties over deze shop. Ja de oogst verschilt af en toe. De ene keer zal het beter zijn dan de andere keer. Maar dat krijg je met wiet. Telkens netjes geholpen. De wiet was over het algemeen nooit slecht. de een was was lekkerder en de ander wat sterker de green crack is op moment van schrijven naar mijn mening nu de beste uit het aanbod. Zou de shop gewoon 4,5 ster willen geven. Maar omdat de speciaals, de lekkerste wietjes vaak alleen in zakjes van 15, en niet 7,5 te krijgen zijn vind ik lichtelijk wel jammer. Daarom geef ik 4 sterren en een zeer tevreden review. Respect voor het zeer vriendelijke personeel. Dat is toch het beste punt van deze shop.
Een gezellig en leuk klein restaurantje
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar The Happy Corner met het openbaar vervoer


Assen, Triade 170 meter
114
115
Assen, Triade 270 meter
114
115
Assen, Rolderstraat 340 meter
1
50
52
83
Assen, Rolderstraat 340 meter
114
115
Assen, Rolderstraat 380 meter
1
409
50
52
83

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid