facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Guitar Master

The Guitar Master

Info

Op zoek naar gitaarles in het Westland? The Guitar Master geeft les in diverse muziekstijlen op elk niveau. Kom gerust eens langs voor een gratis proefles!

Geschiedenis

Heb jij altijd al eens gitaar willen leren spelen, of wordt het hoog tijd om die oude hobby weer eens op te pakken? Bij gitaarschool The Guitar Master in het Westland ben je aan het juiste adres: of je nu lekker mee wilt spelen met je favoriete radiohits of wilt leren soleren als Joe Bonamassa.

Ik neem je mee op een persoonlijke ontdekkingsreis door de wereld van de gitaar. Je kunt bij The Guitar Master terecht voor gitaarlessen op elk niveau en in iedere stijl: van blues tot rock en van pop tot singer-songwriter. Kom eens langs in Naaldwijk voor een proefles, ontdek of de gitaar iets voor jou is en…

​Learn to master your guitar like they do!

Een Impressie
Paul de Zeeuw probeert zijn leerlingen het totaalplaatje van de muzikant bij te brengen. Dat betekent natuurlijk nummers spelen en veel oefenen, maar ook investeren in zaken als muziektheorie en het ontdekken van nieuwe muziek. Lone Mokkenstorm ging eens langs op de school in Naaldwijk voor een ‘kijkje in de keuken’ bij The Guitar Master in Naaldwijk.

Wall of Fame
De gitaarschool in de Hovenierstraat is gemaakt om te inspireren. Bij binnenkomst loopt men gelijk tegen een ware ‘Wall of Fame’ aan: foto’s van enkele motor- en wielrenhelden, gitaristen en bands sieren de hal die naar het leslokaal leidt.

“Ik wil mijn leerlingen graag laten zien dat iedereen die de juiste instelling heeft, de potentie heeft om iets groots te doen”, legt Paul later uit. “Dit geldt natuurlijk niet alleen in de muziekwereld. Neem nou Valentino Rossi. Hij is de oudste motorcoureur in zijn klasse en hij zet nog steeds topprestaties neer op het circuit.” Ook zijn er grote portretten van gitaardiva’s Orianthi en St. Vincent te bewonderen. “Zij voldoen nou niet bepaald aan het stereotype rockgitarist. Wat ze hebben bereikt, is een inspiratiebron voor veel vrouwen met ambitites in de muziekwereld”.

Bij binnenkomst is het gelijk duidelijk dat de huisstijlkleur van Paul Celeste (of Seafoam groen) is. Ook hier blijkt een gedachte achter te zitten: Paul is fanatiek fietser en groot fan van het merk Bianchi, dat ook Celeste als kenmerkende kleur gebruikt. Boven de trap hangt een foto van zijn fietsheld Marco Pantani en ook zijn oude fietsframe heeft een ereplekje aan de muur verworven.

Espresso’s en gitaarriffs
Voordat de les begint kan er nog even worden genoten van een sapje of een heerlijke espresso in de ontvangstruimte. Hier kan eveneens wat inspiratie worden opgedaan met de talloze muziektijdschriften die er liggen en de wand met een levensgrote foto van Alter Bridge.

Dan is het tijd voor het echte werk: we warmen op door wat nummers te spelen die we een tijdje geleden al samen hebben doorgenomen. Dit alles wordt opgenomen, zodat we later terug kunnen horen wat hier nog aan verbeterd kan worden. Ook gaan we aan de slag met wat nieuwe muziek: één nummer dat ik zelf heb uitgekozen en eentje van een band die Paul me heeft aangeraden. We hebben door de jaren heen al van alles gespeeld, van reggae tot rock ’n roll.

Hij laat me de muziek eerst zelf bestuderen. Na wat verwoede pogingen stuurt hij me verder aan en speelt hij enkele stukken mee. Ook de nodige muziektheorie komt aan bod. Voor ik het weet is het uurtje alweer om en stap ik weer op de fiets met wat nieuwe muziek en een verse portie inspiratie.

Men kan leren gitaarspelen door zelfstudie, lessen van de buurman, of tegenwoordig zelfs door filmpjes van het internet. Paul de Zeeuw heeft echter bewezen dat er niets gaat boven een interactieve les met aandacht voor detail. Een leraar met een aanstekelijke passie en ambitie is de sleutel tot het succes van menig muzikant.

Adres: Hovenierstraat 41, 2671DB Naaldwijk
Telefoonnummer: 0622961547
Stad: Naaldwijk
Route: Hovenierstraat 41
Postcode: 2671DB



op zoek naar gerelateerd: The Guitar Master Shop, Drumles naaldwijk, Tokai gitaar te koop, Framus gitaar, Gitaarles De Lier, Zangles 's-Gravenzande, Keyboardles Westland, Tokai Stratocaster
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het WerkPalet Het WerkPalet 235 meter Centrum voor arbeid en training
Lentiz Floracollege Lentiz Floracollege 584 meter Super leuke school met leuk personeel die te tijd voor je nemen.
Nauka holenderskiego SMS Nauka holenderskiego SMS 792 meter Ucz się holenderskiego każdego dnia drogą SMS, niezależnie od posiadanej wiedzy.
MBO Westland MBO Westland 1 km Zou er nooit voor kiezen als je niet in de tuin of op de veiling wilt werken.
Lentiz MBO Westland Watermanagement Lentiz MBO Westland Watermanagement 1 km Elke dag dat ik naar school rijdt, Heb ik een beetje hoop dat ik onderweg wordt aange...
ROC Mondriaan School voor Zorg en Welzijn Westland ROC Mondriaan School voor Zorg en Welzijn We... 1 km Als je mensen wil helpen of verzorgen, kun je kiezen uit verschillende opleidingen in...
Lentiz Dalton MAVO & Het Groene Lyceum Lentiz Dalton MAVO & Het Groene Lyceum 2 km School is niet heel groot. Aandacht voor leerlingen is ok. Doen hun best om de leerli...
Recensies
Heb nu al vele jaren gitaarles bij "The Guitar Master", door de jaren heen steeds beter geworden zonder dat de lessen ooit saai worden. Paul houd sterk rekening met je muzikale voorkeur maar laat je ook kennis maken met muziek van artiesten waar je in eerste instantie misschien wel nog nooit van gehoord hebt. Hierdoor word niet alleen je gitaarspel steeds beter maar ontwikkel je ook je muziekkennis op een breder vlak. Paul is ontzettend bevlogen en gepassioneerd op vele gebieden. Waar vele leraren de bekende "tablatuur van internet" gebruiken zal Paul dit nooit doen. Hij werkt graag met originele bladmuziek en hij heeft een enorme kast met boeken van allerlei artiesten. Zit jou artiest hier niet bij dan zoekt Paul zelfstandig de akkoorden of rifs voor je uit. Op deze manier speel en klink je al snel als je favo band! Zoek jij een gitaarleraar? niet twijfelen maar bel de Master!
Gitaarles geven is vak en Paul mag zich terecht denk ik "The Guitar Master" noemen. Hij is voortdurend opzoek naar nieuwe tracks of dat nu singer-songwriter, popmuziek, blues of metal is. Hij verwerkt de "nieuwe pareltjes" in zijn lessen. Paul denkt heel goed na wat hij in de lessen wil doen en bereid dat tot in de puntjes voor. Tijdens de lessen combineert hij jouw wensen als leerling met uitdagende muziekstukken techniek en de nodige theorie zonder dat het saai is. Zijn doel is je beter en completer maken als muzikant of je nu beginner of vergevorderd bent jong of oud. Aan goed materiaal heeft Paul geen gebrek of dat nu zijn versterkers Mesa Boogie zijn of een kast vol met gitaarboeken of de mooie locatie waar hij zijn lessen geeft. Met de nodige leerlingen die in bandjes spelen of leerlingen die naar de Rock Academie gaan heeft Paul een aardig visitekaartje afgegeven. Heb je een optreden.... dan komen Paul met zijn Stefanie stille kracht -als het even kan- om een hoekje kijken.
Geweldige shop met eigenaren die de passie voor muziek en hun producten enorm uitstralen! Goede collectie gitaren van Framus, Tokai en Ibanez, voor iedere beurs. The Guitar Master is gewoonweg een reden waarom je een gitaar altijd in een winkel moet kopen en niet via Internet. Een absolute aanrader wanneer je een kwalitatief goede gitaar én versterker zoekt.
Heb jij altijd al eens gitaar willen leren spelen? Of wordt het hoog tijd om die oude hobby weer eens op te pakken? Zoek niet verder, want bij gitaarschool The Guitar Master ben je aan het juiste adres: of je nu lekker mee wilt spelen met je favoriete radiohits of wilt leren soleren als Joe Bonamassa. De sfeer is geweldig!
Paul is een geweldige leraar, geduldig, energiek en persoonlijk. Hij legt graag verschillende theorieën en technieken uit. Ben je daar nog niet aan toe? Dan stelt hij dat even uit, zolang jij maar plezier hebt in gitaar spelen. Je speelt op je eigen tempo, kiest je eigen muziek en gaat met veel enthousiasme weer weg. Kortom, The Guitar Master is the place to be om gitaar te leren spelen.
Paul heeft mijn stagnerende ontwikkeling voor gitaarspelen met zijn kundige en enthousiaste lesmethode nieuw leven ingeblazen. Gave nummers leren spelen en schitterende kleine akkoordjes van hem geleerd. De theorie wordt door Paul heel prettig uitgelegd en zette mij aan om deze zaken, zoals de Majeur toonladders, uit te werken zodat ik direct overzicht had in de akkoorden die hierbij gebruikt worden. De 'school' zelf is een prachtige en prettige locatie die alles uitademt waar Paul voor staat.
Wat verwacht je van een gitaarleraar? Als je verwacht geïnspireerd, gemotiveerd en geconfronteerd te worden ben je bij Paul de Zeeuw aan het juiste adres. Ja, ook geconfronteerd worden. Als je beter wilt worden zul je de confrontatie met je zwakke punten aan moeten gaan. Paul wil echt wat met je bereiken, die drive voel je ook. Met passie bezig zijn met je vak; meer kan je eigenlijk niet verwachten. Top en dank zo ver, Paul.
Afgelopen kerst 2016 heb ik mijzelf een akoestische gitaar kado gedaan. Zodra het kon begonnen met gitaarles bij Paul. Ik wilde graag wat liedjes kunnen spelen 'voor de tent'. Dat is zeker gelukt! Paul denkt mee, komt met leuke haalbare suggesties en weet het met geduld, passie en 'no nonsense' over te brengen. Plezier staat voorop. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de les en een geweldige motivatie om thuis aan de slag te gaan. Ik heb zelf om de week 1 uur les. Dit is een prima oplossing voor mijn toch wel drukke schema. Dat ik, met mijn 42 jaar, zoveel plezier zou hebben in het leren bespelen van een nieuw instrument had ik nooit gedacht. Iedere dag is een feestje met mijn gitaar.
Een top gitaarleraar met oog voor zijn leerlingen om op het juiste niveau les te geven. Paul in staat om leerling met goede techniek en theorie naar een hoger niveau te brengen. Als je een leraar zoekt dan moet je hier zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid