facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Guardian Hilversum

Info

The Guardian 2.0 , leukste pub van het Gooi

Geschiedenis

Hilversum, het levendige middelpunt van het Gooi, is de stad van radio, televisie en nieuwe media. En een 3e plaats op de ranglijst van meest veelzijdige winkelgebieden van Nederland.

In het centrum (Groest) vind u The Guardian. The Guardian biedt een warme en gezellige sfeer zodat diverse leeftijdscategorieën zich op hun plek voelen.
The Guardian biedt u een uitgebreide lunch, diverse lekkere drankjes en een verrassende dinerkaart. ( keuken tijdelijk gesloten medio jan 2017 weer open )

Op ons terras hebben wij diverse zitgelegenheden zoals picknicktafels en natuurlijk heerlijke terrasstoelen waar u van het mooie weer kunt genieten. Wanneer dit mooie weer wat op zich laat wachten overkappen en verwarmen wij ons gehele terras en zit u bij ons alsnog droog en warm.

The Guardian = easy to find, hard to leave



"Wij zijn een Engelse pub gevestigd in het centrum van Hilversum. Bij ons kan je genieten van ons overheerlijke PubFood en van onze vele bieren op tap. Elke dinsdag organiseren wij een PubQuiz. Kom snel langs om je kennis te testen."
Adres: Groest 33, 1211 CZ Hilversum
Telefoonnummer: 035-6473233
Stad: Hilversum
Route: Groest 33
Postcode: 1211 CZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Skiff The Skiff 113 meter Meest uitgebreide assortiment aan bieren en bijzondere likeuren
De Dokter Hilversum De Dokter Hilversum 119 meter Hét feestcafe van Hilversum
Biercafe De BarBier Biercafe De BarBier 124 meter Top avond. Goede tips qua bieren, veel keuze en zeer vriendelijk barman met een uitmu...
BONTT BONTT 182 meter Ik kom graag bij BONTT. Erg gezelllig en een leuke zweer.. Iedereen is altijd welkom,...
Café Cartouche Café Cartouche 203 meter De beste spareribs van Nederland! Gezellige kroeg, vriendelijk personeel en leuke muz...
Café Bravour’s Hilversum Café Bravour’s Hilversum 336 meter super gezellige ouwejaars avond gehad dank je wel allemaal
Urney's Urney's 358 meter Urney's is een eetcafe in de sferen van de Antillen
Café Soof Café Soof 383 meter Gezellig personeel. Pooltafel plus scherm om sport te volgen. Lekker om buiten te zit...
Café Brabant Café Brabant 515 meter Dit is een heel leuk gezellig café met een Brabantse gastvrijheid. Iedereen kan en ma...
Nieuw Statewapen Nieuw Statewapen 1 km Leuk bruin café. Eigenaar is een vriendelijke man en volgens mij werkt zijn zoon ook ...
Recensies
Slecht, Sinds andere niet sympathieke eigenaar, bij afrekenen zei ik bedankt en praatte hij tegen andere mensen, negeerde me gewoon. eten is heel duur geworden en de favo big edburger burger met patat mega grote, goed gevuld is van de kaart gehaald, was 12,50 erg lekker en zeer betaalbaar. Nu is alles duur, de vega burger viel me erg tegen, de zoete aardappel patat was erg vet, vooral in combi met de mayo wat zeer waarschijnlijk gewoon pure zaanse hoeve is. We komen hier niet meer.
Goed eten, goed verzorgd. Er was alleen 1 serveerster aanwezig die voor iedereen alles moest verzorgen, terwijl hele terras vol zat. Mijn complimenten voor haar, alleen misschien handiger om meer personeel in te zetten met mooi weer... : Ik zou het fijn vinden als er een gedeelte van het terras voor niet-rokers wordt, aangezien ik nu omringd werd door wel-rokers dan smaakt je eten toch iets minder lekker.
Tegen 21:00 uur tóch, ondanks dat de keuken al gesloten was, onwaarschijnlijk heerlijk gegeten: Kippendij saté en Gemarineerde zalm uit de oven met een verrassende zálige Japanse saus op een bed van súper frisse, gevarieerde salade. Ik kan mij niet herinneren zalm óóit zo heerlijk te hebben gegeten! Wat ons betreft eten + gastvrijheid 'n dikke 5 sterren. Hanneke en John
Klein maar gezellig. Leuke pub achterin en een paar tafeltjes als eetgelenheid voorin. Vriendelijk personeel maar soms een beetje onoverzichtelijk als het druk is. Het eten is prima, de spare ribs zijn bijna vaste kost en op een goede dag naar mijn mening de beste in Hilversum. Fish and chips, bier, pies en nog veel meer lekker pub food en drank.
Lekker eten in een klassieke Engelse pub. Goede atmosfeer en internationaal publiek. Personeel is kundig en vriendelijk. Zeker iets om vaker heen te gaan voor een gezellig hapje. Ligging is eveneens fijn, op loopafstand van zowel station als parkeergarage.
Goede bierkaart en fijne service in een vintage inrichting je kan hier ook lekker ontspennen op het terrasje zitten. Jammer dat het in het weekend savonds ineens veranderd in een studenten disco. Dit doet af aan het Irishpub idee.
Vriendelijk, snel personeel. Leuke sfeer. Lekker Iers bier en hapjes. Update: de nachos met jalapeños, creme fraiche, guacamole en pittige rode saus is een aanrader!
Zeer vriendelijk personeel die je een warm welkom heten in een gezellig ingericht eetcafé. Het eten smaakte ook voortreffelijk. Zeker een aanrader voor als men in Hilversum wil gaan uit eten.
Gezellige tent om met wat vrienden een biertje te doen. Genoeg zitplaatsen en niet zo druk en vol dat je je stem moet verheffen.
Gezellig café met veel soorten whisky's en bier, maar op vrijdag en zaterdagavond zetten ze de muziek heel hard alsof het een club is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid