facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The GreenStory

The GreenStory

Info

DDZ een zorginstelling voor LVB-jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Toa het werkt (werkbedrijf) bied deze jongeren een betaalde leerbaan aan.

Geschiedenis

DDZ een zorginstelling voor LVB-jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Toa het werkt (werkbedrijf) bied deze jongeren een betaalde leerbaan aan.

Adres: Kerkgracht 41, 1354 AE Almere Haven
Telefoonnummer: 0365491003
Stad: Almere-Haven
Route: Kerkgracht 41
Postcode: 1354 AE


Recensies
Leuke plek Met een sociale inslagEten: 4/5
Een gezellige locatie waar je afspreken voor een koffie met zelfgemaakte koekje of gebak. Ook zijn er mogelijkheden om te werken en is er wifi aanwezig of een zakelijke lunch met klanten. Alles is biologisch verantwoord. Ook hebben ze uitstekende smoothies van allemaal verse producten. Een aanrader als je van gezonde producten houd.
Vriendelijk personeel. Je kan hier terecht voor verse koffie, diverse soorten thee en zelf gemaakt gebak of koek. Ook de zelfgemaakte soep is erg lekker. Er worden hier ook regelmatig knutsel workshops georganiseerd.
Heerlijke broodjes, soepen en drankjes. Ik haal tegenwoordig elke doordeweekse dag een lekker vers soepje hier. Leuke mensen, geweldige activiteiten en heerlijk voedsel!
Super leuke locatie om gewoon een lekkere bak koffie te drinken of om een gezellig feestje te vieren
Goede verzorging, gezellige sfeer, lekkere koffie.. Helemaal Top!
Goedkoop en lekker. Goede plek om te zitten met anderen achter de laptop.
Gezellig plekje voor even een soepje of een theetje pakken
Gezellige sfeer en goede bediening in een mooi stukje Almere
Heel gast vrij en lekkere hapjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid