facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Great Unknown

The Great Unknown

Info

Reisbureau voor reizen naar Oost-Europa, Rusland, Mongolië, China, Noord Korea, De Filipijnen en het Caribisch Gebied.

Onze taak

Omdat we zelf veel reizen en gereisd hebben en zodoende inmiddels tientallen unieke reiservaringen rijk zijn, onderscheiden we ons van de doorsnee reisorganisaties. Onze kracht? Wij bieden alleen reizen in landen aan waar we zelf zijn geweest. Zo kunnen wij jou als geen ander adviseren en voorzien van de insider tips waar je écht wat aan hebt.

Daarnaast doen we ons best om met onze werkwijze het milieu en de leefomgeving zo min mogelijk te belasten. Zo werken we voornamelijk samen met lokale gidsen en kleine lokale organisaties, richten we onze reizen zoveel mogelijk in met het openbaar vervoer (in plaats van met het vliegtuig) en is al het materiaal dat je van ons krijgt eerlijk gemaakt en/of gemaakt van gerecycled materiaal.

Producten

Reizen

Adres: Henri Dunantlaan 2, 9728HD Groningen
Telefoonnummer: 0615260778
ln.nwonknutaergehtlevart@ofni
Stad: Groningen
Route: Henri Dunantlaan 2
Postcode: 9728HD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor The Great Unknown. Henri Dunantlaan 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. The Great Unknown adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met The Great Unknown. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over The Great Unknown delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid