facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Gras/Loopik Learning Experiences

The Gras/Loopik Learning Experiences

Info

The greatest source of learning for professionals, is experience. www.learning-experience.nl

Geschiedenis

Rokus Loopik en Harry Gras organiseren sinds jaar en dag Learning Experiences naar allerlei landen in de wereld. Meer dan 600 mensen hebben ingeschreven op die reizen en inspiratie/kennis opgedaan. Er zijn meer dan 60 reizen met groepen en individuele mensen gemaakt. Je leest het goed, ook voor individuele mensen doen we herstelreizen. De uitkomsten van al die reizen waren opmerkelijk. Je kunt er jaren op vooruit. Het zijn reizen die je niet meer gaat vergeten.

Amerika, Roemenië, Noorwegen, België, Engeland, Schotland, Finland en Nederland (want ook in ons landje kunnen we een mooie reis samenstellen), zijn enkele van die landen die we aangedaan hebben.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of haak aan bij de vele activiteiten die wij ontwikkelen en praktiseren. Daar krijg je een goed idee waar wij voor staan.

www.demotverhalen.nl
www.thelivingmuseum.nl
www.rokusloopik.com

Adres: Rijksstraatweg 113, 2121 AD Bennebroek
Telefoonnummer: +31681420615
Stad: Bennebroek
Route: Rijksstraatweg 113
Postcode: 2121 AD


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid