facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Gouda Shop

The Gouda Shop

Info

Unique shop in Gouda offering a wide range of gifts. All related to Gouda or made by Gouda artists. History * Culture * Arts.



"Unieke winkel in het centrum van Gouda. Gevarieerd aanbod van artikelen en cadeaus met Gouda als thema. Prachtige artikelen uit Gouda, door Gouwenaren gemaakt of bedacht. Verwacht het onverwachte, zelfs als je je hele leven in Gouda hebt gewoond."
Adres: Lange Tiendeweg 96, 2801 KK Gouda
Telefoonnummer: +31 (0)182 787 124
Stad: Gouda
Route: Lange Tiendeweg 96
Postcode: 2801 KK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Gift Shop Gouda Korte Akkeren, Giftclub Gouda, Cadeauwinkel Gouda, Gouda merchandise, Giftshop constantijn huygensstraat gouda, Giftclub Gouda openingstijden, Goudse producten, Legpuzzel Gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zenci-Webshop Zenci-Webshop 607 meter Wij verkopen producten voor iedereen die bewust bezig is met lichaam en geest en hart...
Recensies
Een aanwinst voor Gouda, de eigenaresse heeft echt een hart voor de zaak en is oprecht geïnteresseerd wanneer je de winkel binnenloopt. Handgemaakte souvenirs en voor ieder wat wils. Winkel oogt schoon en overzichtelijk. Frisse uitstraling en zeker de moeite waard om te bezoeken!!
Superleuke winkel.Webshop trouwens ook.Mooie en leuke Goudse producten.Leuke eigenaresse.Niets is teveel gevraagd.Goede service.
Leuke originele Nederlandse/Goudse cadeautjes! Altijd handig als je iemand wat anders wil geven dan een pak stroopwafels ook altijd lekker daar niet van. Kan me voorstellen dat het voor toeristen een verrassende winkel is, maar ook voor de locals is deze winkel de moeite waard. En personeel met een groot gevoel voor humor en oprechte interesse en aandacht is altijd leuk! ;-
In deze leuke winkel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel kun je prachtige cadeauartikelen vinden. Het zijn authentieke Goudse artikelen. Het assortiment is zeer divers. Er is dus voor ieder wat wils. Ze hebben ook een webshop. Als je niet in de gelegenheid bent om de winkel te bezoeken, kun je ook online je slag slaan. De bestelde artikelen worden snel en goed verpakt verstuurd. Als er iets is, is er een goede communicatie met de klant en ze zijn ook erg behulpzaam bij het zoeken naar een oplossing bij vragen. Een echte aanrader!
Een winkel waar je ook als inwoner van Gouda mooie en leuke spullen over Gouda kan kopen. Winkel ziet er zeer prachtig uit en de vele handgemaakte opbjecten zijn prachtig, een aanwinst voor Gouda! Tessa verdient het om met de winkel door de Coronacrisis te komen
Een heerlijke winkel, goed: shop of Laden mag ook. Denk dat al die bezoekers van buiten Gouda de zaak toch wel vinden. Met die mooie Goudsgele kozijnen ! Maar ook voor de echte Gouwenaar hebben ze er hele leuke verrassingen. Om weg te geven of om je zelf kado te laten doen. Als ik binnen kort weer door Gouda toer met mijn tjalk heb ik een nieuwe aanwinst aan boord ! Een op en top Gouds produkt, niet van melk, niet van stroop of klei, maar iets waar muziek in zit !
The Gouda Shop ligt in een winkelstraat met gezellige, bijzondere winkels. Het assortiment is met zorg samengesteld en omvat souvenirs uit Gouda met een twist: bijzondere voorwerpen, veelal gemaakt door lokale kunstenaars en bijna altijd exclusief voor de Gouda Shop. Bijzonder is de schildering achter in de winkel, waar je je in een bootje op de Goudse grachten waant. Voor toeristen én Gouwenaars een aanrader!
Wat een mooie zaak! Echt anders dan standaard tourists-stuff. Mooi voor tourists - maar ook voor Gouwenaars! Aanrader.
Hele leuke winkel met typische Goudse producten en objecten van Goudse kunstenaars.
Net ff wat anders dan een souvenirwinkel. Maar wel heel appart. Loop eens binnen wat er is voor iedereen wat wils.leuke shop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid