facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Golden Source

"Kom genieten van authentieke gerechten in een kleinschalig restaurant in Malden. The Golden Source maakt gerechten uit de Chinese, Indische, Thaise, Nonya en Japanse keuken. Zo kunt u in één avond een culinaire reis door Azië maken.Daarnaast verzorgen we ook catering voor bijvoorbeeld personeelsfeesten, verjaardagen en familiefeesten.Neem gerust contact op voor de verschillende mogelijkheden."
Adres: Schoolstraat 160, 6581 BG Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0243586532
Stad: Malden
Route: Schoolstraat 160
Postcode: 6581 BG



op zoek naar gerelateerd: Afhaal Malden, Golden source data, Wok Malden menu, Chinees Nijmegen, Maandmenu Wok Malden, Chinees de Roos, Chinees Gennep, La zhi kai
Recensies
Tapas gegeten. Grote porties. Vond dit jammer zat gauw vol.Eten: 4/5
Een kleine restaurant waar we een verjaardags avondje hadden gevierd met z'n zessen. Zeer gezellig met elkaar. Eten was heerlijk, goed verzorgd. Gewoon telkens 2 a 3 gerechtjes per keer bestellen via Nr opschrijven op blaadje die bekend werd opgehaald. €32,50 pp all you can eat concept, frisdrank inbegrepen. Complimenten voor het geduld van de jonge serveerster die op tijd naar huis wilde, daar de sluiting om 21:30 normaal was. 21:45 uur zouden we eruit gegooid worden hoorden we de serveerster zachtjes zeggen tegen de kok zeggen. We vertrokken om 21:50 de serveerster bleef zeer aardig niet wetend dat we haar opmerking hadden gehoord. Zeer professioneel;- complimenten! Voor herhaling vatbaar.
Heerlijk gegeten! Genoten van de verse tappas. Vriendelijke bediening. We komen zeker terug.Eten: 5/5
Ging van de reviews en hoge beoordeling op thuisbezorgd uit en probeerde het vandaag. Online besteld maar was echt niet lekker, helaas. Ook nog vegetarische bami’s en nasi besteld, overal plakken met ham en hamblokjes erin. Smaak was niet goed en textuur van vlees was extreem taai en droog. Jammer en zonde!
Vandaag met drie personen gegeten bij The Golden Source, we maakten gebruik van de Social Deal vouchers en het 'all you can eat' concept. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit, de porties en de bediening! We gaan zeer zeker terug. Vriendelijke mensen.
Als de rest van de Chinezen in de omgeving dicht zijn, wordt je minder kritisch. Qua smaak best aardig, maar de Chinees in Groesbeek is vele malen beter. Qua klantvriendelijkheid zie ik zeker verbeterpunten: 5 minuten voor de balie wachten tot mevrouw zich eindelijk omdraait is bijzonder. Zeker als blijkt dat het eten dan al te wachten staat en koud aan het worden is. Speciale dieetwensen: Allergieën kennen ze denk ik niet in China. Bij The Golden Source kijken ze een beetje schaapachtig als je aangeeft of ze de cashewnoten even weg willen houden van de bestelling in verband met een notenallergie.
Ontzettend lekker gegeten in het restaurant! We maakten gebruik van het onbeperkt dineren arrangement. Het eten is vers, smaakvol en het vlees is heel mals! Ze hebben een uitgebreide menukaart en aardig personeel. De porties zijn voor een all-you-can-eat restaurant erg ruim! We hebben dit restaurant gevonden via social deal maar komen zeker nog een keer voor de "normale" prijs terug
Keer op keer heerlijk gegeten. Makkelijk online bestellen. Bezorging kan nog iets beter. Vorige keer kwam de bezorger niet opdagen en hebben we het alsnog zelf moeten afhalen en vandaag ruim een half uur te vroeg, daar hadden we niet op gerekend. Verder top!
Bediening is erg aardig, maar heeft het eigenlijk veel te druk met de afhalers om attent genoeg te kunnen zijn. Eten zozo, er wordt in de keuken niet geproefd op smaak en als ik een runderrolletje met groenten bestel verwacht ik meer dan alleen een champigon in het rolletje aan te treffen. Zalmsuhi wast gemaakt van het verkeerde deel v.d. zalm, daardoor taai. Ook wel een paar heel aardige gerechtjes gehad.
Heerlijk gegeten, allerlei Aziatische hapjes. Vriendelijk personeel. Nette toiletten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid