facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Gold Xperience

Info

Sieraden van The Gold Xperience ® (eigen design en uitvoering), sieraden in opdracht, reparatie en restauratie, klokken en horloges (ook reparatie)

Geschiedenis

BUDDHA TO BUDDA, ZINZI? OF LIEVER EEN UNIEK SIERAAD...

Stoere en classy sieraden van goud en zilver, leer en edelstenen

Welkom bij The Gold Xperience®! Dit unieke merk in luxe fashion- en statementsieraden wordt fairtrade vervaardigd in eigen atelier en is te koop in de eigen winkel in het hart van Baarn en online via de eigen webshop!

De collectie is gericht op expressie. De sieraden van duurzame materialen onderscheiden zich door de classy, chique uitstraling met een funky touch. Statement pieces met stijl dus!

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag 10.00u - 18.00u
Zaterdag 10.00u - 17.00u
Elke laatste zondag van de maand 12.00u - 17.00u
Op afspraak ook 's avonds open



"Edelsmid: unieke collectie sieraden van eigen ontwerp en hand, opdrachten, reparaties, ringen vergroten en verkleinen, parels rijgen, as-sieraden, trouwringen.Oude sieraden die niet meer worden gedragen? We maken er iets nieuws van! Kom vrijblijvend binnen om samen een ontwerp te maken.Tip: online juwelen en sieraden uit collectie kopen kan nu ook! Via de webshop kunt u veilig betalen en dan heeft u het sieraad snel in huis."
Adres: Laanstraat 89A, 3743BC Baarn
Telefoonnummer: 0031651203400
Stad: Baarn
Route: Laanstraat 89A
Postcode: 3743BC



op zoek naar gerelateerd: Exclusieve handgemaakte sieraden, Juwelier in Baarn, Goudsmid, Sassoon Baarn, Nieuws sieraden, Juweliers Gouda, Juwelier webshop, Juwelier Hoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stars by Daan Stars by Daan 369 meter Leuke winkel! Met allerlei soorten sieraden. Lieve en vriendelijke mensen!
Juwelier van Doorm Juwelier van Doorm 516 meter Goeie service en mooie juwelier
Rani Art Rani Art 686 meter Rani Art 'Expressing the Art , Impressing the Heart' A creative company that produ...
la.sieraden.shop la.sieraden.shop 1 km Ontdek trendy sieraden en mode accessoires bij La-sieradenshop! Bijna alle sieraden z...
Nancy's Nearly New Nancy's Nearly New 1 km Kort gedragen design
FaymFashion FaymFashion 1 km Faym Fashion is an agency which is constantly eager for fashion. By traveling all ove...
Recensies
Charlotte heeft mij fantastisch geholpen met het verkleinen van een briljanten ring die ik van mijn moeder heb geërfd. Mede dankzij haar goede advies om de ring ook iets ovaler te maken is niet zichtbaar bleef deze, ondanks de setting van de ring, ook nauwelijks meer opzij te glijden. Met het oog op de komende feestdagen is het een absolute aanrader om haar prachtige ontwerpen op haar website te gaan bekijken! Een op en top vakvrouw!
Charlotte heeft me uit de brand geholpen door mijn vintage verlovingsring die vertraging had opgelopen tijdens de verzending uit Engeland last minute te verkleinen, zodat we eindelijk na lang wachten onze verloving bekend konden maken! Tijdens het verkleinen heeft ze ook meteen een check-up gedaan en een van de pootjes die om de diamantjes zat weer stevig vast gezet. Een echte en ook nog eens super lieve vakvrouw die je je oude sieraden kunt toevertrouwen! We komen zeker weer terug!!
Charlotte levert super goede service en kan goed meedenken met het gevraagde. Zeer tevreden over het resultaat, boven verwachting en ook nog eens snel geleverd. Echte aanrader voor een creatieve oplossing voor uw sieraden.
Heb net de ring opgehaald die is gemaakt van een hangertje dat mijn oma als verlovingsgeschenk van mijn opa kreeg. Ik kreeg steeds te horen dat het niet mogelijk was om er een ring van te maken. Maar Charlotte Vogel kon het wel. En hoe! Ik ben er zo blij mee!
Voor ons 25 jarig huwelijk heeft mijn man een prachtige hanger roosje laten ontwerpen en vervaardigen door Charlotte. Inmiddels hebben onze beide dochters ieder ook een hele mooie, unieke, persoonlijke hanger. Je geeft een paar ideeën door en Charlotte maakt er een prachtig ontwerp van.
Vandaag mijn ringen opgehaald die Charlotte groter voor me had gemaakt. Ik kan deze ringen sinds 4 jaar weer dragen. Ook een oorbel laten repareren die ik al zeker 10 jaar stuk was. Zo blij met niet alleen het vakmanschap maar ook met de sympathieke en creatieve denkwijze van deze vakvrouw. Ik raad iedereen van harte aan om niet alleen te laten repareren maar ook te laten creëren van prachtige sieraden. Wat een multitalent
Charlotte heeft van een ring van mijn overleden moeder een prachtige nieuwe ring gemaakt. De oorspronkelijke ring was gedateerd maar met de bestaande saffier en diamantjes wist ze er een prachtig eigentijds ontwerp van te maken. Aangezien ik niet precies voor ogen had wat ik wilde, begon ze al schetsend de mogelijkheden te bespreken. Het resultaat is heel mooi geworden en ik kan Charlotte beslist van harte aanbevelen!
Dank je Charlotte voor het mooie, gouden schorpioen hangertje dat je voor mijn vriendin hebt gemaakt. Ik kan deze winkel alleen maar van harte aanbevelen, Charlotte neemt alle tijd voor al je vragen en geeft goed advies. Voor mij dé juwelier van Baarn.
Heel goed geholpen, dag voor onze trouwdag ring weer teruggevonden van mijn vrouw. Ring was doorgeknipt ging niet meer van haar vinger. Enkele juweliers gebeld maar kregen het niet voor elkaar om het op onze trouwdag nog te repareren. The Gold Xperience wel! Zelfs dezelfde dag nog. Heel tevreden en kom zeker terug. Van mij een dikke 10!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid