facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Glitch

The Glitch

Info

The Glitch, dé computerwinkel van Vlissingen. Met een ruim assortiment nieuwe of gebruikte laptops, PC’s en tables ben je bij ons aan het juiste adres.

Geschiedenis

In onze winkel richten wij ons op de verkoop van computers, notebooks, tablets, randapparatuur, componenten en accessoires. Uiteraard altijd met de beste service. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Ook hebben wij een uitgebreide Technische Dienst waar we vrijwel alle reparaties kunnen uitvoeren aan uw computer, laptop, tablet of smartphone. Denk hierbij aan het verwijderen van virussen, inbouwen van diverse hardware, (her)installatie van software of schermreparaties van uw smartphone.



"The Glitch, dé computerwinkel van Vlissingen. Hier kan je terecht voor advies bij aanschaf, service en support op al je computerapparatuur. Ook voor Apple apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Walstraat 74, 4381GE Vlissingen
Telefoonnummer: 0118745820
Stad: Vlissingen
Route: Walstraat 74
Postcode: 4381GE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Game PC Zeeland, Computer Goes, Computerwinkel Zeeland, ITS computer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Repair Service NL Repair Service NL 125 meter Mijn werk Laptop wilde niet Meer opladen. Ik bracht het hier laat in de middag en ge...
BeZeeland Computer Service BeZeeland Computer Service 2 km Hij heeft zelf mijn laptop-tas schoongemaakt!!
Recensies
experts in hun vak. ik noemde het type cpu op en liet een foto van de oude voeding zien en had binnen 5minuten een betaalbare fan en voeding in mijn handen die perfect passen op de pc en prima hun werk doen!
Top service. Geven prima advies en je word er warm ontvangen. Prijzen kunnen mee met de landelijke winkels. Ze kunnen concureren met de prijzen genoemd op Tweakers.
Onze laptop had het begeven, dus moesten een nieuwe halen. Super vriendelijke man, goed geholpen en heeft werkelijk alles goed uitgelegd. We hebben een fijne laptop gekocht. Waarbij hij gelijk alles over ging zetten. Morgen mogen we hem ophalen. En als hij echt zo goed is dat hij zegt komt de 2e er ook aan! Kortom geweldig geholpen!
Bij the Glitch kan je alles verwachten! Ik heb hier vorig jaar mijn PC samen gesteld en laten bouwen en ik heb hier geen enkel moment spijt van gehad! Door de bitcoin die ongelofelijk hard steeg in waarde was de videokaart die ik besteld had niet makkelijk te leveren, als oplossing kreeg ik daarom een leen kaart mee waardoor ik toch nog alles kon doen waarvoor ik had betaald! Ze kunnen hier werkelijk alles bestellen, omdat dit mogelijk is kun je dus ook voor alles wat je nodig hebt naar dit adres toe komen. Reparaties worden zo snel mogelijk en zo goed mogelijk uitgevoerd, eventuele verdere problemen worden ook altijd voorkomen. Je kan met vragen zelfs whatsappen of via Facebook een berichtje sturen! Meestal krijg je binnen een paar tellen antwoord, zelfs 's nachts..! Ze hebben altijd deskundig advies, ze weten werkelijk alles wat er te weten valt en ze zijn altijd beschikbaar voor een praatje! Heren, ik vind het een super zaak! Tot snel!
Goeie winkel wordt er goed geholpen
= Bij diverse computerwinkels Vlissingen/Middelburg prijs + info gevraagd i.v.m. upgraden van mijn Acer HDD laptop naar SSD. Vanaf begin aanvraag tot einde afrekenen vriendelijk, razendsnel en uitermate correct behandeld door Dennis. Minpunten? Nee, ècht 5-sterren waard... ik zal er zeker teruggaan. : RICK
Al een paar keer ontzettend goed, snel en vriendelijk geholpen. Met deze reparatie prijzen kan je laptop of telefoon weer een hele poos mee zonder dat je weer duur nieuw moet gaan aanschaffen. Echt een TOP zaak.
Onprofessioneel hoe ze hier te werk gaan. Had gebeld met een reparatie winkel voor mijn iPhone 7 plus. Ik kom de winkel in en vraag of het klopt dat ik op de juiste plaats ben, uitgelegd dat ik met een mevrouw telefonisch contact had gehad en kreeg te horen dat dit allemaal klopte en dat hun inderdaad telefonisch contact met mij hadden gehad. Blijkt dus achteraf dat ze niet eens een vrouwelijke medewerker hebben, de reparatie winkel naast hun dus wel! Vervolgens word ik een reparatie van 200 euro aangesmeerd terwijl het elders veel en veel goedkoper is. Blijkt achteraf dat het scherm van 200 euro ook nog eens een goedkope imitatie is en deze ook slecht gemonteerd is waardoor ik allemaal vlekken in mijn scherm zie. Blijkbaar zit er een reparatiewinkel naast hun speciaal voor telefoons en tablets en proberen hun middels een stoepbordje de klanten van hun af te snoepen. Ironisch als je bedenkt dat veel van deze heren in the glitch pleiten voor een beter vlissingen en hulp willen voor de ondernemers als ze zelf hun buren om zeep proberen te helpen. Ik ga hier niet meer terug, zeer onprofessioneel.
Na uitgebreid advies mijn nieuwe computer besteld. Deze kon ik 2 dagen later ophalen en is helemaal naar wens. Fijn dat deze winkel maatwerk computers kan leveren ipv die kant en klare zooi. Zeker een aanrader voor de mensen die iets hogere eisen stellen aan hun nieuwe systeem. Ik weet in ieder geval waar ik in het vervolg binnen stap mocht ik nog iets nodig hebben op computer gebied, bedankt mannen!!
Gebeld voor een kabel voor mijn beeldscherm en ben zeer vriendelijk te woord gestaan. Kundig advies voor de juiste kabel en perfect mijn tweede scherm aangesloten. Ondanks de schaarste in deze tijd een nette prijs betaald.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar The Glitch met het openbaar vervoer


Vlissingen, Scheldeplein (Centrum) 250 meter
56
57
58

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid