facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Garden Store

The Garden Store

Info

Bij The Garden Store stylen we tuinen. Met de mooiste tuinmeubelen, potten en accessoires. Exclusief en kwalitatief hoogwaardig, gestyled volgens de laatste trends.

Onze tuinstyling adviezen zijn persoonlijk. De verbinding met binnen staat centraal.

Geschiedenis

The Garden Store is een boutique en webshop met de mooiste exclusieve tuinmeubelen, potten en (binnen) accessoires. In de collectie vind je items van merken als OASIQ, Skagerak, Ethimo, Pols Potten, Pappelina, Urban Nature Culture, ZEE Design & Atelier Vierkant.

Naast onze boutique en webshop geven we styling advies voor binnen- en buiten. Exclusieve (tuin)meubelen zijn de basis, maar worden altijd rijkelijk aangevuld met accessoires. We mixen en matchen de beste items en maken gebruik van kleur, zodat er een spannend geheel ontstaat. Daarbij kijken we bij styling advies altijd naar het interieur. Zo wordt je buitenruimte écht een verlengstuk van binnen en andersom!

Kijk eens op www.thegardenstore.nl. Of bezoek onze boutique in Vijfhuizen voor persoonlijk (outside) style advies!



"Binnen- en buiten verbinden, dat is wat wij doen bij The Garden Store. Hierdoor wordt de tuin een verlengstuk van je huis. De tuin verandert in een buitenkamer waar we eten, relaxen, werken en spelen.In onze boutique in Vijfhuizen vindt je exclusieve tuinmeubelen en accessoires voor de tuin. Zo selecteren we de mooiste items van exclusieve merken als Max & Luuk, OASIQ, Vincent Sheppard, Ethimo, Bryck, Atelier Vierkant aangevuld met accessoires voor binnen en buiten. En stylen deze items volgens onze trends voor buiten.Kom langs voor vrijblijvend tuinstyling advies of om inspiratie op te doen. Onze boutique is op donderdag en vrijdag geopend, overige dagen op afspraak."
Adres: Vijfhuizerdijk 63-A, 2141 BC Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 023 55 800 30
Stad: Vijfhuizen
Route: Vijfhuizerdijk 63-A
Postcode: 2141 BC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Grand Crue Le Grand Crue 525 meter heerlijke, smaakvole en rijke biertjes!
Stoffeerderij De Eendracht Stoffeerderij De Eendracht 546 meter Inmeten en advies aan huis is geen probleem voor deze winkelier. Mooi advies gekregen...
Biervat, 't Biervat, 't 766 meter Altijd super fijn geholpen door Karen, heel jammer dat ze een nieuwe uitdaging heeft ...
Spaans Spaans "sprekende" en internationale wijnen 927 meter Mooie selectie aan speciaalbier. Goed qua prijs. Aanrader!
Recensies
Mooie collectie, goede communicatie en fijne mensen om mee te werken!
Zowel voor binnen als voor buiten biedt The Garden Store mooie spullen. Dank je wel voor de attente service en nalevering van de bestelde kussens. Staan heel mooi op onze loungebank. De lamp boven onze eettafel is ook fantastisch. Dank je wel voor de inspiratie!
Super toffe winkel met een mooie collectie en een zeer inspirerende eigenaresse die goed adviseert! Aanrader voor tuin maar ook voor binnenshuis.
Hele fijne winkel met mooie spullen die je tuin ècht afmaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid