facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Foodtrailer

"De foodtrailer is een geweldige aanvulling op het decor onder andere bij privé- en bedrijfsfeesten, bedrijfspresentaties, bruiloften en festivals.Deze multifunctionele rollende keuken biedt professionele en originele catering op iedere gewenste locatie. Denk hierbij aan streek, nationale of internationale buffetten, haringparty’s, een tostibar of crêpes. Dit is slechts een kleine selectie van de mogelijkheden die wij bieden!"
Adres:
Telefoonnummer: 0655883640
Stad: Oenkerk



op zoek naar gerelateerd: Foodtrailer huren, Foodtrailer kopen, Foodtruck Friesland
Recensies
Superfijne ervaring met de Foodtrailer! Peter en Tessa zijn lieve en meedenkende mensen. Een geheel verzorgd 6-gangen-Frysk-menu op locatie op onze Keltische trouwerij, waarbij ze betrokken gastvrouw en gastheer waren. Toen er lastminute nog een lunch geregeld moest worden, stonden heerlijke broodjes en verschillende drankjes klaar! Zelfs als er onverwacht regen komt, denken ze mee hoe de gasten te bedienen. Vijf gouden sterren meer dan waard!
Peter en Tessa hebben de catering verzorgd voor het 40-jarig huwelijk van mijn schoonouders. In 1 woord fantastisch. Gasten waren razend enthousiast en het eten en drinken smaakte voortreffelijk. Vooraf goede informatie en aanpassingen in het menu was mogelijk. Dikke pluim en voor herhaling vatbaar.
Op 11 september 2021 hadden wij een een familiereünie met 23 volwassenen en 7 kinderen bij ons in de tuin. Contact gezocht met Tessa over een culinaire brunch; ze kwam met een heerlijk menu. Alles klopte: aanrijtijd, organisatie, tijdsplanning en natuurlijk de voortreffelijke hapjes geserveerd door Peter en Tessa. Geen enkele moeite teveel, en ze hadden ook nog mooi weer meegenomen …….! Een echte aanrader
Het 7-gangen diner voor ons personeelsfeest was perfect geregeld. Peter en Tessa hadden alles zeer goed voor elkaar. Alles was prachtig aangekleed en de gerechten waren heerlijk vers in goede porties. Zeker een aanrader!
Voor onze club het go to adres geworden bij alle meetings en evenementen. Goeie prijs kwaliteit, makkelijk en vlot met afspraken maken en prachtige producten.
Peter en Tessa hebben de catering verzorgd voor het feest van de 60e verjaardag van onze vader. De gasten waren enthousiast, ondanks alle verschillende eetwensen. Bovendien waren Peter en Tessa zeer gastvrij en zorgden zij tussendoor dat alles opgeruimd werd. De passie straalt er vanaf, daarom zouden wij het zeker aanbevelen aan anderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid