facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Flowery

The Flowery
"Goede bloemen in mooi winkelcentrum"
Adres: Oostelijke Handelkade 1035-1037 , Amsterdam 1019 BW, NL
Telefoonnummer: 020 419 8035
Stad: Amsterdam
Route: Oostelijke Handelkade 1035-1037
Postcode: 1019 BW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wendy Boeketterie Wendy Boeketterie 227 meter De dag voor Kerst bestelde ik twee boeketten “amaryllis met iets feestelijks”, die ik...
BLOEM! BLOEM! 2 km
Het Cleijne Verschil Het Cleijne Verschil 3 km Het Cleijne Verschil
Itemz Itemz 3 km Mooie oude wandkaarten voor goede prijs. En goede service
Jemi Bloemsierkunst Jemi Bloemsierkunst 3 km Sympathiek winkeltje met een persoonlijke keus aan plantjes en bloemen. Altijd antrek...
&Klevering &Klevering 3 km
Bloemenkiosk Rembrandt Bloemenkiosk Rembrandt 3 km top bloemem, zal hier zeker vaker komen. netjes geholpen. prachtige bloemen gekregen....
TibetWinkel TibetWinkel 3 km Mooie spullen uit Tibet op een centrale plek in Amsterdam. Vriendelijke medewerkers w...
A.H. Abels A.H. Abels 3 km Heeeeeeeeeeel slecht. Geen voorraad. Slechte producten. Koffie uit de koffieautomaat ...
Pylones Pylones 4 km Erg leuke winkel met geweldige lijn van Pylones. Personeel zoekt geen betrokken inte...
OOK OOK 4 km
Abal Wereldwinkel Abal Wereldwinkel 4 km Heeft nog het meeste weg van een slangenkuil, gevaarlijk!
Bloemsierkunst Isabel Bloemsierkunst Isabel 5 km Ik word hier altijd vriendelijk ontvangen en lief geholpen. Ik wordt altijd goed geho...
Recensies
Hier koop je de beste bloemen van Amsterdam en omstreken. Vrouw altijd blij als ik haar verras met een bos bloemen van The Flowery.
Daniëlle de eigenaresse is zo ontzettend vriendelijk! Enorm dankbaar voor haar hulp die ze mij heeft geboden om de verloren beer te vinden van mijn zoontje die ik jaren geleden bij een bloemetje heb ontvangen. Daniëlle heeft stad en land afgezocht en bij alle bloemisten navraag gedaan. Wat een service, echt 5 sterren waard!
Wij zijn nieuw in de buurt en ik was op zoek naar een ‘goede bloemist’ en toevallig kwamen we langs ‘The Flowery ’. Ik zag een mooie, grote ‘tabaksplant op stam’ buiten de winkel staan, ik werd er meteen verliefd op. Er werd een mooie ‘buiten pot’ erbij gezocht en bij ons thuis afgeleverd het was te groot om in een auto mee te nemen. Ik ben hier zo blij mee, het staat echt prachtig! Ik was ook nog op zoek naar een grote strelitziain plant voor de verjaardag van onze schoondochter, deze hadden ze niet in de winkel maar Danielle eigenaresse bood meteen aan om op de veiling voor mij te zoeken. En ja hoor, ik werd keurig gebeld dat ze idd een mooie hadden gevonden en of ik deze nog wel wilde, hier werd ook een mooie rieten pot geadviseerd en het werd zelfs in Amstelveen, bij mijn schoondochter gebracht, met de nodige verzorgingstips. Ze hebben ook prachtige exotische bloemen staan wat je per stuk kunt krijgen; hiervoor kom ik zeker voor terug. Ik ben blij dat ik deze prachtige bloemen winkel in de buurt heb gevonden.
De eigenaresse van dit bedrijf is ontzettend vriendelijk. Onthoudt altijd welke bloemen ik graag in mijn boeketten wil hebben en verrast mij steeds weer met unieke boeketten, elke week weer. Ook zijn de collega's erg vriendelijk en behulpzaam. Of ik nou 1 roos of 3 boeketten koop, ik word elke keer even vriendelijk te woord gestaan, er is altijd tijd voor een babbeltje. De bloemen die ik haal blijven lang goed. Ook hebben ze leuke vazen bloempotten en laatst heb ik zelfs een leuke ginseng boom gekocht! Complimenten en ga zo door!
Mooie bloemen en planten, goede kwaliteit.
Prachtige boeketten geleverd op onze trouwlocatie! Perfect op tijd en precies zoals we besproken hadden, nee, eigenlijk nog mooier :-. Handige huurservice voor de vazen, echt perfect geregeld, super bedankt!
Hele goede bloemen en planten winkel
Mooie bloemen maar slechte service. Ik kwam rond half 6 binnen om een boeket samen te stellen. Dat was schijnbaar teveel gevraagd want ‘er moest nog zoveel gebeuren vandaag’. Na veel zuchten kon er voor deze keer toch nog een bosje worden samengesteld. Nou, harstikke bedankt. Zo ga je niet met je klanten om.
Voor de 2e keer bloemen gekocht. Beide keren gaf ze je het gevoel dat ze het erg druk had. Je moet niet te veel wensen hebben dan hoor je haar zuchten. Koop liever ergens anders.
Kwam aan om 17:30 en er werd nagelaten om nog snel een klein boeket in elkaar te zetten. Aanbod ook zeer gering zeker geen aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid