facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Floor Factory

The Floor Factory

Info

The Floor Factory is een CBW-erkende zaak waar passie voor parket wordt gecombineerd met een eerlijk & deskundig advies voor faire prijzen sinds 2002.

Geschiedenis

In Huissen is sinds 2002 The Floor Factory gevestigd aan de Nijverheidsstraat (industrieterrein 'Pannenhuis', naast Praxis). Een klein bedrijf maar met een groots assortiment op het gebied van lamel, laminaat en PVC. Maar ook kurk, vinyl en tapis verkopen wij. Bij The Floor Factory nemen wij graag persoonlijk de tijd voor u zodat u de juiste keuze kunt maken. Want wat u kiest voor vloerbedekking is niet alleen afhankelijk van prijs en uiterlijk! Bij ons worden de voor- EN nadelen vd verschillende gekozen vloeren met u op een rijtje gezet. Alleen dan kunt u tot een verantwoorde keuze komen. Een keuze die niet alleen qua stijl bij uw interieur past maar ook bij het door u te besteden budget. Zodoende hebben wij alle gangbare merken in huis alsmede ook ons eigen label, werken wij samen met gerenommeerde leggers en zijn wij lid van het CBW zodat u zeker weet dat alles vertrouwd en vakkundig geschied. Of u nu de gekozen vloer zelf wilt leggen en afwerken of u kiest voor het gemak dat wij alles voor u verzorgen, met ons 'slaat u de plank niet mis'! Daarom nemen wij graag de tijd voor U.... neemt u de tijd voor ons?

Tot ziens in Huissen, Patrick Bolk



"Sinds 2002 Parketzaak CBW erkend waar het nog echt om de klant draait en we de tijd nemen voor een eerlijk advies: tenslotte ga je daarvoor naar de specialist! Dus graag tot ziens in Huissen."
Adres: Nijverheidsstraat 33 P/Q, 6851 EJ Huissen
Telefoonnummer: 026-3275993
Stad: Huissen
Route: Nijverheidsstraat 33 P/Q
Postcode: 6851 EJ


Recensies
Speciaalzaak in Huissen met een ruim assortiment kwalitatief goede en mooie! vloeren. Levert totaal plaatje: advies, bezorgen materialen, mooie afwerking en onderhoud.
We waren op zoek naar een pvc vloer voor een nieuwbouw woning. De zaak heeft mooie vloeren in lagere tot hogere kwaliteitsklassen. Na inlezen hadden we een verwachtte prijs maar er werd ons verteld dat die prijs niet realistisch was en we rekening moesten houden met 100 euro per vierkante meter inclusief leggen 30-40 euro meer dan verwacht. Na bij verschillende andere zaken te zijn geweest is wel duidelijk geworden dat dit inderdaad geen concurrerende prijs is en we hebben elders gekocht. Ik raad daarom aan zeker verder te kijken dan deze zaak.
Super goed geholpen en erg blij met onze vloer.
We dachten budget te hebben voor een pvc vloer maar tegen alle verwachtingen in hebben we nu een prachtige eikenhouten vloer!
Zeer vriendelijk en behulpzame verkoper
Goede hulp bij zoektocht naar de juiste vloer. Prijzen zijn concurrerend.
Altijd goede en vriendelijke service. Personeel denkt met je mee.
Leuke zaak en mooie kwaliteit. Vriendelijke eigenaar.
Vakmensen die met je mee denken.
Goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid