facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Fight Shop

The Fight Shop

Info

The Fight Shop biedt een ruim en gevarieerd assortiment aan boksartikelen. The Fight Shop staat centraal voor tevreden klanten en kwaliteit. Twijfel niet om een kijkje te nemen!

Adres:
Telefoonnummer: +31683900544
Stad: Vught


Recensies
Heel fijn geholpen vandaag voor mezelf en voor mijn kindjes we zijn alle 3 aan het boxen geslagen. Ik was snel geholpen met de juiste expertise. Ik vroeg om niet te dure maar wel goede handschoenen en een ophangsysteem daarnaast nog bandage gekocht voor mezelf zodat mijn handschoenen langer mee gaan en ivm zweet. Zeer tevreden snel geholpen en met het juiste advies, ik geef niet snel 5 sterren en laat ook niet snel een review achter maar deze mevrouw verdient het!!
Kickbox spullen gekocht hier. Goede service en duidelijk iemand die weet waar ze het over heeft in de winkel
Super geholpen in mijn zoektocht naar bokshandschoenen. Vriendelijk en eerlijk advies. Een aanrader!
Super service! Had bondage handscoenen gekocht, die knelde mijn vingers teveel af. Ging ermee terug en kreeg meteen nieuwe met bondage erbij om het verschil te delen!
Had niet verwacht een keurige dame aan te treffen. Goed advies en een prettig assortiment
Top zaak!! Kom hier al jaren! Vriendelijk personeel, behulpzaam en kwaliteit.
Openingstijden kloppen niet met werkelijkheid
Meermaals verschillende producten hier aangeschaft, blijf terugkomen door het goede advies & de gratis parkeermogelijkheid voor de deur - zelfs nu ik in een andere stad woonachtig ben!
Kom er al jaren. Goed advies, groot assortiment en goede service.
Geweldige zaak, vriendelijk en goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid