facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Fat Mermaid

The Fat Mermaid

Info

Bar at the Beach!

Breakfast and Coffee
Lunch and Juices
Diner and Wines
Cocktails and Beers



"Bar and Restaurant on the beach! Opened from March till Octobre."
Adres: Strandweg 19, Den Haag
Telefoonnummer: 0703541729
Stad: The Hague
Route: Strandweg 19


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 01:00
Dinsdag: 09:00 - 01:00
Woensdag: 09:00 - 01:00
Donderdag: 09:00 - 01:00
Vrijdag: 09:00 - 01:00
Zaterdag: 09:00 - 01:00
Zondag: 09:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: the fat mermaid scheveningen menu, onbeperkt eten scheveningen, eten scheveningen, kerstontbijt scheveningen, strandtent scheveningen, beste visrestaurant scheveningen, restaurant scheveningen kerst, mosselen scheveningen
Recensies
Elke twee jaar komen mijn lieve vriendin en ik een weekend naar Scheveningen om de musical te bezoeken, lekker te eten en flink uit te waaien. We hadden al een flink lijstje met wat we allemaal wilde doen en vooral waar we allemaal wilde eten. The Fat Mermaid was daar één van. En wat hebben we genoten. We kwamen voor een laat ontbijt, en kozen voor deze lekkernijen. Alles was top! De sfeer, de ligging van The Fat Mermaid beachy feeling alert! en de inrichting zijn fantastisch! Ook het eten en drinken was top. Naast ons was een personeelslid bezig met twee oudere mensen. Mevrouw was slecht ter been en meneer wilde graag weten of hij met de auto voor kon rijden. In principe was dat niet mogelijk, maar het lieve personeelslid heeft bergen verzet om de oudere mensen zo goed mogelijk te begeleiden. Dikke gouden ster voor het personeel dus! We hebben genoten. Dank jullie wel The Fat Mermaid voor het nóg beter maken van ons weekend genieten.
Heerlijk plaatsje! Vriendelijke bediening, lekker eten, heerlijke drankjes. Mojito is een aanrader, net als de big lemon lemonade. Wij aten nachos gewoon ok, beef taco erg lekker, lekker fris en smaakvol en Thai fish burger.
Prachtige locatie, leuke inrichting. In de namiddag nog voldoende plaats. Ruime drank- en bierkeuze brand bier!, sommigen wel redelijk prijzig. Dagelijks wisselend menu met toch ruime keuze. Zowel de thai fish burger als catch of the day 3 slibtongen erg lekker, goed en veel voor een mooie prijs! Bediening vriendelijk, maar meerdere keren gezien dat bestelling niet klopte of compleet was. Wellicht ook weinig personeel voor drukke tijd. Aanrader!
Leuke strandtent met een goede kaart. Veel leuke gerechten en ook ruime keuze aan vegetarische gerechten. Producten zijn lokaal ingekocht en/of biologisch. Personeel is vriendelijk en de plek aan het strand is natuurlijk super
Weer heerlijk gegeten. The place to be als je het mij vraagt als je in de buurt bent. Meerdere keren geweest na een dagje strand en erg vriendelijk personeel en heerlijk eten! Dit keer kalfsvlees besteld op aanraden van een familielid en het was heerlijk, goed gegeten en een lekkere cocktail!
Gezellige strandtent om te eten. De tacos en homemade ice tea zijn erg lekker!
By far de beste en meest chille strandtent aan de boulevard. Fijne sfeer. Vooral het personeel is top. Ook nog een leuke kaart. Aanrader!
Lekker eten, bij een net was rustiger deel van de boulevard. De zalmsalade is een aanrader, met goed glutenvrij brood erbij.
Een van de meest relaxte en leuke strandtenten bij het strand van Scheveningen. Goede kaart en een mooi biologische bier lager als huisbier.
Mooie strandtent met vriendelijke attente bediening. Leuke gerechten op de kaart. De mosselen waren heel erg smaakvol, complimenten!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor The Fat Mermaid. Strandweg 19 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. The Fat Mermaid adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met The Fat Mermaid. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over The Fat Mermaid delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid