facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Factory Sportcafé

The Factory Sportcafé

Info

Vind jij het leuk om voor de gezelligheid een potje te darten? Of ben je een fanatieke darter? Dan ben je bij The Factory Sportcafé op het juiste adres!

Geschiedenis

Vind jij het leuk om voor de gezelligheid een potje te darten? Of ben je een fanatieke sport darter? Dan ben je bij The Factory Sportcafé op het juiste adres!

wist je dat:
• Wij 8 dartborden hebben
• Je kunt bij ons altijd vrijblijvend een potje kan komen darten met je vrienden.
• Wij meerdere keren per jaar dart toernooien organiseren toegankelijk voor iedereen!

Wij zijn nog op zoek naar dart teams die bij het Sportcafé competitie willen darten! Lijkt het je leuk om competitie te gaan spelen? Of vindt je het leuk om met je eigen groep een avond in de week gebruik te maken van onze dartborden? Meld je dan aan via [email protected] of bel 085-2734690 en vraag naar Patricia of Rob

Vereisten dart team:
• Een dart team bestaat uit 4 personen
• Als er competitie wordt gespeeld moeten er altijd 4 personen aanwezig zijn



Adres: Ericssonstraat 2E, 5121LM Rijen
Telefoonnummer: 085-2734690
Stad: Rijen
Route: Ericssonstraat 2E
Postcode: 5121LM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 01:00
Donderdag: 09:00 - 01:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00
Zondag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Sportschool Rijen The Factory, Sport Rijen, Kidsclub The factory, Personal training Rijen, Bootcamp Rijen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Factory Sport & Fun The Factory Sport & Fun 212 meter Vertaald door Google We gaan er graag op zaterdagavond iets drinken... We hebben ook ...
Recensies
Supergaaf! Wij zijn op vakantie in Molenschot en op weg naar Rijen voor een boodschap kwamen we the factory tegen. Ik stuurde een mail met de vraag of we een keer konden komen trainen en ik kreeg snel bericht terug dat dit mogelijk was. Vandaag zijn we heengegaan met onze kids van 4 en 5 jaar. We hebben gesport en de jongens hebben gespeeld in het speciale kindergedeelte, onder begeleiding. En wauw, wat een complete, ruime en gave sportschool is dit! Er is een apart gedeelte voor krachttraining, deze ruimte ziet er industrieel uit. Je kunt er ook luisteren naar je eigen muziek. Er is een atletiekbaan en een grote voetbalkooi! Lieve mensen die erg bereid zijn om te helpen! Kortom, een verrassing op onze vakantie!
Leuke sportschool! Ga er met veel plezier sporten!
Dit is een hele fijne sportschool. Aardige mensen met verstand van zaken. Laagdrempelig en zeer empatisch. Ik was voor langere tijd wegens blessure uitgeschakeld en toen hebben ze mijn abonnement on hold gezet. Erg blij mee. Ze zijn het geld waard!
Mooi sport centrum met goede begeleiding en sauna.
Vrij prijzige sportschool, maar de uitstraling is aan de binnenkant van het pand wel mooi en ruimtelijk. Daar zit ook een minpunt; de grote open ruimte is in de zomer niet koel te houden, en in de winter eigenlijk net te fris om aangenaam te kunnen sporten. Gedurende twee zomers op rij ben ik een vrij lange periode amper geweest, enkel omdat het er zó warm werd dat het er niet uit te houden is. Er is een 'gratis' kinderopvang, 'gratis' saunafaciliteit op aanvraag, en sinds kort ook een zonnebank aanwezig waar je éénmaal per maand 'gratis' gebruik van mag maken. Gebruik je deze randfaciliteiten niet, dan betaal je er in je abonnement wel gewoon aan mee. M.i. zou het logischer zijn als je juist voor de sportfaciliteit een basisprijs betaalt, en voor die specifieke faciliteiten een extra bedrag in rekening brengt.
Super fijne sportclub met Sintelbaan, Cross baan en apparte hal met gewichten voor de die hards, ook veel cardio apparaten en leuke groepslessen. Tevens ruime kleedkamers douches en een geweldige gratis sauna. Personeel is erg aardig en behulpzaam.
Unieke sportschool met professionele begeleiding en instructeurs voorzien van allerlei faciliteiten zoals hardcore-fitness, groepslessenzaal en spinningzaal voorzien van airco. Indoor atletiekbaan, fitnesszaal, multicourt, kidsclub, welness enzovoorts. Kortom je raakt er niet uitgekeken!
Vreselijke website. Geen informatie te vinden hierdoor naar een andere sportschool gegaan
Geweldig place to be voor alle activiteitssporten. Bevat sauna, kleine bar, en meer. -1 Ster wegens stijgende abonnement kosten x jaar.
Erg fijne sportschool, ruim opgezet en nooit te druk. Persoonlijke aandacht en alles fris en schoon ! Erg blij om hier te kunnen sporten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid