facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Dutch Institute of Food&Design

The Dutch Institute of Food&Design

Info

The Dutch Institute of Food and Design is an initiative by Marije Vogelzang to serve as a platform for designers working on the subject of food. Startup.



"Private Chef, Virtual Cooking Coach and Interactive Cook-along ExperiencesInternational Award Winner:Best Bespoke Virtual Cooking ExperienceBest Interactive Online Fusion Cooking ExperiencesInnovation in Dutch-Indonesian Fusion CuisineEnjoy fun interactive cook-along experiences with your family and friends, when you can not be together. Various cuisines available.As a virtual cooking coach I also provide personal or group cooking programs.Available worldwide.Guest Blogger, Cookbook, Product or Kitchen Equipment Reviewer, Food ConsultantWithin 50km from 3930 Hamont-Achel, Belgium:As a Private Chef Kok aan huis I provide restaurant Experiences at Home, being your own dedicated chef for the occasion."
Adres: hofstraat 3, 3311XH Dordrecht
Stad: Dordrecht
Route: hofstraat 3
Postcode: 3311XH



op zoek naar gerelateerd: future food design awards 2018, food designer, food design rotterdam, food designer amsterdam, food design eindhoven
Recensies
Wauw - wat een geweldige ervaring om thuis mee te koken! We kennen Marianne al een tijdje, maar het was ons nooit gelukt om haar zover te krijgen dat ze een privékok voor ons kwam doen. Toen gebeurde de lockdown, dus gingen we in op haar aanbod om een ​​gepersonaliseerde "kok met een professionele chef"-sessie te doen en het werkte briljant! Marianne nam de tijd om te kijken wat we zouden willen koken, eventuele dieetwensen, welke ingrediënten we beschikbaar hadden of konden krijgen, etc., en bedacht een fantastisch hoofdgerecht en dessert met een Indonesisch thema dat we samen konden doen. Ruth en ik slaagden er niet in om alles op de ingrediëntenlijst te krijgen, dus Marianne paste het recept aan en stuurde ons van tevoren heel nuttige instructies zodat alles klaar was voor onze sessie. Op de dag dat we de Zoom-oproep kregen, was het alsof we Marianne bij ons in de keuken hadden. We konden zien wat ze aan het doen was, de instructie was lekker duidelijk, en we konden haar laten zien wat we aan onze kant aan het doen waren, zodat ze ons kon begeleiden. Weet je hoe je naar die kookprogramma's op zaterdagochtend op televisie kijkt? Stel je zoiets eens voor, maar nu kun je met ze meekoken, ze vragen stellen, feedback krijgen en met ze lachen en grappen maken. Absoluut boeiend - de tijd vloog voorbij! Aan het einde hadden we een heerlijk smakelijke maaltijd die we nooit zelf hadden kunnen maken en die we zeker nog een keer zouden koken - vooral het dessert! Heel erg bedankt Marianne - je bent briljant en we houden van je!
Mijn team en ik hielden absoluut van onze kookles met Marianne. Een paar fantastische uren, het creëren van een prachtig tweegangenmenu Indonesisch-Nederlandse fusion waarvan ik NOOIT had gedacht dat ik het zou proberen te koken of te proberen, als we niet hadden deelgenomen. Marianne is attent, grondig en erg geduldig, waardoor er vanaf het begin van de virtuele les een vriendelijke en ontspannen sfeer ontstaat. Als je een leuke kookleservaring wilt en een heerlijke, authentieke maaltijd als afsluiter, dan zou ik absoluut een kookles bij de Dutch Foodie aanbevelen.
Marianne kookte eerder deze week voor ons zesen in ons huis in Kent om de 40e verjaardag van mijn vrouw te vieren. Ze ontwierp een geweldig menu voor ons, afgestemd op het feit dat mijn vrouw Duits is. Belangrijker nog, de kwaliteit van het eten was uitstekend. Maar het was ook een genoegen om te zien hoe Marianne rustig en efficiënt bezig was met de voedselbereiding zij het zittend aan de andere kant van onze keuken. Al met al konden wij Marianne letterlijk niet hoger beoordelen. En als je denkt in plaats van uit eten gaan dat er geen minicab-stress is, geen overdreven veel betalen voor wijn en geen babysitten, dan zijn de marginale kosten van thuis dineren echt vrij onbeduidend, laat staan ​​dat je de menu EN je hoeft niet aan het einde van de maaltijd te wachten tot de kaartautomaat langskomt.
Onlangs hebben we Marianne Hospel the Dutch Foodie geboekt om een ​​speciaal diner te koken voor een familiebijeenkomst 10 personen in totaal. Het resultaat was een voortreffelijk diner waar alle aanwezigen enorm van genoten. Met mijn gezin is dat geen sinecure! De service was uitstekend, efficiënt en passend tempo voor de gelegenheid. Marianne vervulde haar rol met veel charme en een goed humeur. Als de gelegenheid zich voordoet, nemen we haar graag weer in dienst.
Marianne kwam koken voor een speciaal diner voor 6 in ons mooie gehuurde vakantiehuis. De menukeuze was breed en ze arriveerde snel op de dag. Eten was overvloedig en lekker gekookt. Omdat we ons in een grote woonkeuken van een boerderij bevonden, bleef Marianne tijdens haar voorbereiding volkomen onopvallend, we wisten nauwelijks dat ze er was. Ze serveerde alles met een vriendelijke glimlach en ruimde daarna op en liet de keuken vlekkeloos achter. Zou het ten zeerste aanbevelen!
Marianne is fantastisch! We hebben genoten van het plezier van Marianne's geweldige kookkunsten voor een paar speciale verjaardagen. We gaven haar een opdracht en ze deed er elke keer een schepje bovenop. Elke gang was een genot voor de zintuigen. Niets was teveel moeite op het gebied van voedingsoverwegingen en het hele proces was een plezier. Marianne heeft een enorm repertoire aan keukens die ze kan koken, en het werd allemaal mooi gepresenteerd. Onze keuken was daarna ook brandschoon, wat een extra traktatie was! dankjewel Marianne!
Marianne is twee keer privékok geweest voor ons en onze gasten en de avonden zijn erg populair geworden bij onze vriendengroep. We kwamen de Dutch Foodie tegen terwijl we op zoek waren naar een verandering van onze lokale restaurants zonder onszelf in en uit Londen te hoeven slepen. Haar bezoek aan ons huis was een absoluut genoegen en een voorrecht. De diversiteit in het eten van Marianne, haar nooit aflatende ontwikkeling van gerechten en haar kennis van smaken en texturen maakten indruk op ons en al onze gasten. Bedankt dat je het hele proces gemakkelijk hebt gemaakt en zo aardig bent, we kunnen niet wachten om opnieuw te boeken!
Wat een traktatie om Marianne naar ons huis te laten komen en een heerlijke maaltijd te koken voor de verjaardag van mijn man. We hebben een baby van een maand oud, dus het was perfect om bij ons thuis te zijn. Marianne was zo flexibel en behulpzaam bij het kiezen van het menu. Het eten was heerlijk en we waardeerden haar aanbevelingen voor wijnarrangementen ook erg. Ik kan haar niet sterk genoeg aanbevelen. Heel erg bedankt!
Manlief en ik hebben ons aangemeld om een ​​van Marianne's kooklessen te volgen om haar inspanningen om Oekraïne te helpen te ondersteunen. Maar we hebben zo'n geweldige tijd gehad om samen te koken met de fantastische instructies van Marianne. En alles smaakte zo lekker! We zullen terugkomen. Bedankt, Marianne!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid