facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Dutch Dive Academy

The Dutch Dive Academy

Info

Wij verzorgen snorkelen en duiken voor jong (v.a. 5 jaar) en oud. Wil je meer weten of het leren ga na onze site voor meer informatie of bel ons.

Geschiedenis

Wij van DDA verzorgen watersport opleidingen met focus om snorkelen en sportduiken voor jong (vanaf 5 jaar) en oud (geen boven grens). Dit doen we voor iedereen dus ook cursisten met lichamelijke of geestelijke uitdaging. We gaan die uitdaging voor de watersport graag met je aan.

Wij zijn trots op de persoonlijk aanpak en flexibele planningsmogelijkheden en ons breed schala aan opleidingen.

wij bieden opleidingen aan van introducties aan de kleinste kinderen tot instructeurs opleidingen en van snorkelen en sportduiken tot het technisch duiken of medische aspect van EHBO en de duiksport.

Wil je meer informatie of je misschien direct inschrijven ga dan naar onze site www.dutchdiveacademy.com. of bel ons met de knop onder onze omslag foto.

Adres: Schootsedijk 44, 5491VC Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: +31 413 477467
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Schootsedijk 44
Postcode: 5491VC


Recensies
Goede service, goede prijs.
Altijd vriendelijk en behulpzaam!
Goede service en ruime openingstijden.
In een woord super
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid