facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Dog Studio

The Dog Studio

Info

Hondentrimsalon voor alle rassen.

Adres: Rijstveld 33, 5236ws Empel
Telefoonnummer: 0638149911
Stad: Empel
Route: Rijstveld 33
Postcode: 5236ws


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Niet alleen mijn hondje vindt het heerlijk bij The Dog Studio, ook ik ben heel blij met deze trimsalon. Een echte aanrader.
Goede trimster, past de behandeling echt aan op de behoefte van de hond. Onze pup vind het allemaal nog spannend, dus fijn dat Ingrid de tijd neemt en wij er de eerste paar keer bij mogen blijven! Bovendien erg gezellig :
Ingrid is super lief voor onze Koosje. Veel geduld en echt in overleg met mij voordat ze aan de slag ging. Geeft veel vertrouwen en Koosje heeft zonder mopperen of piepen alles ondergaan. Dat is wel eens anders geweest. Tot de volgende afspraak!
Super mooie salon ziet er piekfijn uit. Ingrid is heel lief voor, en heeft veel geduld met de honden. Nina ziet na een bezoek weer piekfijn uit. Zeker aan te raden. Pootje van Nina
Fijne trimsalon! Mijn hond voelt zich er op zijn gemak, waardoor hij relaxed de ruibehandeling ondergaat. Na afloop ziet hij er weer perfect uit. Thuis merk ik direct dat mijn hond veel minder haren verliest.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid