facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Dog Lounge webshop

The Dog Lounge webshop

Info

Webshop voor honden artikelen

Geschiedenis

The Dog Lounge webshop is een service gerichte online winkel voor ieder wat wils. Van alledaagse tot luxe honden artikelen. Leuke en praktische spullen. Voor grote en kleine honden. We volgen de nieuwste trends en hebben regelmatig wat nieuws dus hou onze site in de gaten. Wij verkopen alleen producten waar wij zelf achter staan en/of producten die wij zelf hebben getest of hebben laten testen. Correctie middelen zul je in onze shop niet vinden, omdat deze in sommige gevallen wat extra uitleg vereisen. Indien er vragen zijn kun je altijd mailen naar [email protected]

Adres: Nieuwegein
Stad: Nieuwegein


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diebo Diebo 4 km Ik vind dit een steeds slechtere winkel worden. Ongeacht dat ik hier al jaren kom loo...
Recensies
Heel fijn met de ontdekking van deze webshop! Wat een mooie producten. Ik ben sinds kort helemaal fan van het geven van mijn hond's voer in een bowl en ik vond hier zowel een mooie bowl als toppers waar hij helemaal wild van wordt. Veel inspiratie gevonden op de webshop zoals de smoothies, de botten bouillon en nog veel meer. Hele snelle verzending ook! Super blij!!
De leukste webshop voor kwaliteit producten voor je hond. Het assortiment is uniek en heel uitgebreid. Kim weet heel veel over de producten die ze verkoopt en denkt graag met je mee. Echt een aanrader!
Super service.. En reageer super snel! Hier al zoveel besteld
Hele fijne webshop met goede producten! Ook de service is top: snel antwoord op al je vragen en snelle levering. Ziggy is dol op de speeltjes en de snacks.
Dikke 5 sterren verdiend! Geweldige shop en echt de meest lieve eigenaar. Helpt altijd als je een vraag hebt en beantwoord ook zeer snel. Verzending is ook altijd snel en zit altijd wat lekkers in voor de honden. Producten zijn van top kwaliteit en een goed uitgebreid assortiment. Dus ik zou zeggen shoppen maar!
Super fijne webshop! Uitgebreid en uniek assortiment met producten van hoge kwaliteit. Snelle levering en service.
Superfijne en betrouwbare webshop. Producten zijn van hoge kwaliteit en worden zeer snel verzonden.
Meerdere keren bij The Dog Lounge besteld en alleen maar positieve ervaringen. Kim denkt met je mee en hanteert eerlijke prijzen voor de schitterende producten die ze verkoopt. Vandaag heerlijk warme fleecesweaters ontvangen...laat die paar koude dagen maar komen...wij zijn er klaar voor!
We zijn heel blij met The Dog Lounge! Super snelle levering, leuke producten, erg vriendelijk en je hebt snel reactie op al je vragen!
Hele fijne shop om super leuke dingen te bestellen voor je hond! Heel veel merken en gezonde snacks! En ook nog eens goed en leuk geholpen worden, via mail of messenger! Gewoon een top shop dus
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid