facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Deejays drive-in shows

The Deejays drive-in shows

Info

The Deejays hebben voor iedere activiteit een passende DJ met toffe dj booth licht en geluid. Kortom een boeking bij The Deejays en je feest is compleet.

Geschiedenis

The Deejays facebook-page houdt je op de hoogte over de werkzaamheden die door het jaar heen voorbij komen.
Wil jij ook verrast worden door een van onze DJ's of alleen opzoek naar de juiste invulling qua licht en geluid? neem dan spoedig contact met ons op:
The Deejays drive-in shows
[email protected]
+316-54937136



"De beste dj inhuren voor jouw feestThe Deejays drive-in shows hebben voor iedere activiteit een passende dj, volledig in stijl afgestemd naar jullie wensen."
Adres: hooghuijs 8, 6031 HP Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0654937136
Stad: Nederweert
Route: hooghuijs 8
Postcode: 6031 HP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Enjoy your day, weddingplanning & more Enjoy your day, weddingplanning & more 285 meter Enjoy your day, weddingplanning & more helpt jullie bij het organiseren van jullie br...
Recensies
Henk is een fijne vent om mee samen te werken. Ik ken The Deejays nu al enkele jaren. Maken van elk feest groot of klein een ware happening. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Erg prettig om met The Deejays te mogen samenwerken. Op en top service, uitstekende materialen en de DJ's zorgen voor een swingende party! TOP!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid