facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The DANCE Academy Zandvoort

Info

Vanaf 14 mei zal Zandvoort Dance Centre overgaan in The DANCE Academy, onderdeel van The Academy, een nieuw concept in Zandvoort. Wanneer zien we jou?

Geschiedenis

⭐️Zandvoort Dance Centre⭐️
Kom een GRATIS proefles doen. Hiphop/Streetdance/Modern/Peuter/kleuter/Ballet/Jazz/Zumba/popping/modern/house/paaldansen.



"The Dance Academy is de grootste dansschool van Zandvoort. Bij ons kunt u de leukste danslessen volgen voor jong en oud, van beginner tot gevorderd. Denk hierbij aan hiphop, streetdance, peuterdans, klassiek, Bungee Fitness, Essentrics, Yoga en XCO. Een proefles is gratis, dus kom het een meer uitproberen!Bij The Fit Academy kunt u trainen op de nieuwste apparatuur van Matrix, de innovatieve eGym of groepslessen volgen, zoals Spinning en Circuit. Aan de slag met een personal trainer? Ook dat is mogelijk. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor sportvoeding en extra begeleiding bij blessures en revalidatie."
Adres: Kamerling Onnesstraat 40, 2041 CC Zandvoort
Telefoonnummer: 0611927187
Stad: Zandvoort
Route: Kamerling Onnesstraat 40
Postcode: 2041 CC


Openingstijden

Maandag: 15:30 - 21:15
Dinsdag: 15:15 - 22:00
Woensdag: 13:15 - 21:00
Donderdag: 15:30 - 21:45
Vrijdag: 16:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Onair-Dance Onair-Dance 340 meter
ONAIR-Dance ONAIR-Dance 505 meter Nieuwe Dansschool in Zandvoort
Recensies
Ik ben super blij met mijn ervaring bij deze sportschool! De ruimte is erg groot en er is altijd voldoende parkeergelegenheid. Het personeel is vriendelijk en het niveau van hygiëne en schoonmaak is uitstekend. Er is een breed scala aan kracht- en cardioapparatuur en het aanbod aan lessen is uitstekend. Bovendien is de prijs erg betaalbaar. Ik zou deze sportschool zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede sportschool!
Hele goede sportschool. Alle apparatuur die nodig is, heel schoon en lekker ruim.
Zeer vriendelijk, goede apparatuur en ruime keuze.
Hmm dat is vreemd mijn kritische revieuw is binnen 10 dagen verdwenen ??
Fijne dans school voor jong en oud met diverse dans mogelijke heden top!
Kickboxing zandvoort is top
Beste sportschool ter wereld
aanmelden voor de sportschool, niemand heeft me verteld dat 1/3 van de sportschool gesloten is, de eigenaar is erg arrogant en niet aardig ... kortom "business is business"
Aardige jongens - betalen per dag of week - top top top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid