facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Colour Kitchen Langerlust

The Colour Kitchen Langerlust

Info

TCK Langerlust is een unieke locatie in Amsterdam voor trouwen, vergaderen, andere evenementen en ook voor alleen een lekker hapje eten.

Geschiedenis

In ons gezellige eetcafé waan je je bij de boer(in) thuis. De kaart is verrassend en staat vol met smakelijk, vers bereide gerechten, wisselt per seizoen en bestaat uit producten die we zoveel mogelijk uit de omgeving halen of zelfs uit eigen tuin.

TCK Langerlust is een unieke locatie voor bruiloften, vergaderingen of andere evenementen. De landelijke omgeving geeft een bijzondere dimensie aan je evenement. De mogelijkheden zijn legio. Zo kun je ook bij ons een workshop, wijn- en bierproeverij, high tea, high wine of high beer organiseren. Daarnaast stelt Langerlust zich ook beschikbaar voor condoleances en uitvaarten.

TCK Langerlust is een horecabedrijf met een missie. In een samenwerkingsverband tussen Pantar Amsterdam en The Colour Kitchen geven we elke dag een nieuwe kans aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Adres: Provincialeweg 24, 1108AB Amsterdam
Telefoonnummer: 0203420440
Stad: Amsterdam
Route: Provincialeweg 24
Postcode: 1108AB



op zoek naar gerelateerd: Langerlust Gaasperplas, Parkeren Colour Kitchen Zuilen, Langerlust gemeente Amsterdam, The Colour Kitchen Utrecht, The Colour Kitchen Zuilen, Restaurant The Colour Kitchen Utrecht menu
Recensies
Een prettige locatie. We hebben ons 12,5 jarig huwelijk gevierd met een diner in de Deel. Alle gasten waren zeer positief over de locatie, personeel en eten. Tijdens voorbereiding van het feest was het fijn samenwerken met afdeling Sales. Na een rondje Gaasperplas met de honden is het fijn uitrusten in het café of op het terras. Jammer dat de waterbakken voor de honden vaak leeg zijn. De gerookte makreel van roker Jos is een aanrader!
Schattig plekje! Jammer dat het vanwege huurstijging dicht gaat! Heerlijk gezeten, personeel mag wel iets vaker rondlopen maar ik zou anders zeker graag terug komen.
Leuke buitenlocatie met prima terrassen en speeltuin. Bij een wat groter feest geweest.... Jammer dat de borden niet droog waren, en het bestek niet schoon. Verder prima.
Wat een top plek om een bruiloft te vieren. Bijzonder vriendelijk ontvangen en professioneel bediend.
Een heerlijke plek, maar wel met een zeer langzame bediening. Twee koffie en een stuk taart waren na 3 x vragen nog niet bezorgd. Uiteindelijk na meer dan 30 minuten maar afgemeld en vertrokken. Deze slechte ervaring jammer genoeg niet eenmalig. Schijnbaar was er te weinig personeel, maar dan is het wel lullig dat gasten die later komen al eerder bediend worden met een drankje. Een idee voor jullie, ik zag dit veel in Australië. Laat gasten bestellen en betalen en geef een bordje met een nummer mee. De bediening kan dan de bestelling afmaken op de juiste volgorden brengen naar de tafel waar het nummer op staat. Verbeter dit wangunst twijfel ik of ik nog wel wil terugkomen.
Een superlocatie voor feesten en partijen. Wij hebben een topdag gehad.
Bediening is matig te noemen, zeg maar gewoon Kilo Utrecht Tango. Wel beleefd maar duidelijk alles op t gemakje. Alles duurt zo lang, zelf op een water en colaatje bijna een half uur wachten. Personeel is niet echt gemotiveerd om hard te werken. Het eten; we hadden twee broodjes zalm, een broodje carpaccio en appeltaart besteld. Appeltaart kwam na 15 minuutjes. Na 40 a 45 minuten de broodjes; wat een armoede! 3 kleine plakjes carpaccio advies minimaal 12 plakjes op een broodje. Ik overdrijf niet. Je proeft de carpaccio totaal niet. Je eet dus een broodje sla. Dan de zalm, ook dit broodje mag vele malen rijker gevuld, maar ging er net mee door. Zuinig allemaal en zo goedkoop is het niet. Het resultaat is dat de borden terug gaan met een hoop sla erop. Het brood en de appeltaart waren prima van smaak. Jammer mensen, wij komen uit Weesp en zijn vaker geweest. Nou was t altijd redelijk goed, maar dit was zo teleurstelling dat het voor ons niet meer hoeft.
Geweldige plek voor een feest, huwelijk of zakelijk event. Voor ieder wat wils, prachtige tuin met overal zitplekken, een kas waar je top kunt dineren, diverse zaken die je kunt afhuren voor feestjes of events en een tent in de boomgaard in de zomer. Allemaal erg romantisch en met zorg aangekleed. Ook kun je eten in het eetcafe. Ik was r met ons management team een hele dag. We zaten in de pinkenstal. Direct aan een terras. Heerlijk geluncht aan lange tafel in de tuin. Goed verzocht. Top plek om terug te komen!
Echt een top lokatie. Lekker buiten kunnen zitten en heerlijk gebarbecued. Moet er wel bij zeggen dat dit een privé feestje was, dus weet niet of dit altijd zo gaat. Hoorde tot mijn spijt dat het niet meer lang zal blijven bestaan on de vorm zoals het nu is. Er werken mensen met een achterstand en de pantar vind het te duur om zijn mensen hier te laten werken. Echt eeuwig zonde als dit niet zou blijven bestaan, want de bediening en de rest van het personeel werkt hard en is heel vriendelijk.
Je kunt hier lang genieten van de omgeving, want het personeel zal je niet snel zien als je wil bestellen. Prijs kwaliteit is helaas ook niet in balans. Zo kreeg ik een ijskoude appeltaart die als vers op de kaart staat. Locatie bij de plas is wel erg goed voor een wandeling. Ga er heen verwacht niets en het zal dan vast meevallen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor The Colour Kitchen Langerlust.

Amsterdam restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Provincialeweg 24 amsterdam evenement kaart stadsplattegrond, satellietweergave. The Colour Kitchen Langerlust adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met The Colour Kitchen Langerlust. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over The Colour Kitchen Langerlust delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Dutch Raw Food Festival The Dutch Raw Food Festival 0 meter Het Raw Food Festival vindt op zondag 18 juni 2017 van 10.30 uur tot 19.00 uur plaats...
Delicious Delicious 827 meter Hi friends, I have make fresh Indians sweets like rasmalai,gulab jamun,rasgulla etc.I...
La Place La Place 833 meter
Volendammer vishandel Vincent Veerman Volendammer vishandel Vincent Veerman 2 km Vanaf heden gevestigd bij de ingang van de praxis megastore in Amsterdam zuid oost
Revolution Entertainment Revolution Entertainment 2 km Voor de beste UK Soundsysteem in town mixxed with a lot of NL Rnb/Hiphop and Dancehal...
Patrick's Catering Patrick's Catering 2 km Op de vakantiebeurs mini roti gehaald. €9,50 voor een kwart van een rotirol. Een min...
AltijdLekker AltijdLekker 2 km Super. Meerdere malen hier geweest en altijd goed. Broodjes voor de lunch top en alt...
Restaurant Elixer Restaurant Elixer 3 km Mooie locatie, lekker eten. Midden in de Bims, daar zouden meer Amsterdammers eens na...
N&acleaning&consultancy N&acleaning&consultancy 3 km The missing link between people n horeca
P&G Roti P&G Roti 3 km
Free&Style Free&Style 3 km De stichting Free&Style organiseert evenementen en activiteiten omtrent dans, kunst e...
Oma Ietje Oma Ietje 3 km We zijn hier geweest voor de lunch. Ik kon niet kiezen uit de opties op de kaart, zov...
Eetcafe Something Else Eetcafe Something Else 3 km Super gezellig!!!! De medewerksters zijn super vriendelijk!!!!
MOOOD MOOOD 3 km MOOOD is een R&B feest met verrassende uitstapjes naar genres als Hip Hop, Dancehall,...
Solounge Flavourtown Solounge Flavourtown 4 km Zelden zo slecht gegeten. Tamelijk sfeerloos restaurant ook nu waren we ook wel vroeg...
Fresh Leaves Fresh Leaves 4 km Gisteren voor het eerst gegeten bij Fresh Leaves. Ik kan me niet vinden in de andere ...
Vle's Keuken Vle's Keuken 4 km Als ik 100 sterren kon geven zou ik het doen!!! Ten eerste je heb bijna nergens bami ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid