facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Coffee Factory

The Coffee Factory
"The Coffee Factory levert al jaren complete koffieconcepten voor bedrijven en aan particulieren. Merken als JURA, Bravilor, Rocket & Quick Mill hebben wij als compleet concept. Dus ook voor ingrediënten, supplies, service en onderdelen kan je bij ons terecht.Met onze eigen technische dienst zorgen we voor service op de door ons verkochte machines. En we zorgen dat je niet zonder koffie komt te zitten. Onze heerlijke, vers gebrande koffie, kan jij tijdens onderhoud gewoon zetten met een gratis beschikbare ruilmachine bij afname van koffie"
Adres: Hoogstad 251 , Vlaardingen 3131 KX, NL
Telefoonnummer: 010 248 9330
Stad: Vlaardingen
Route: Hoogstad 251
Postcode: 3131 KX


Openingstijden

Maandag: 08:30-17:30
Dinsdag: 08:30-17:30
Woensdag: 08:30-17:30
Donderdag: 08:30-17:30
Vrijdag: 08:30-17:30
Zaterdag: 10:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: the coffee factory vlaardingen, coffee factory machine, coffee factory onderdelen, servicefactory, coffee factory kortingscode, jura onderdelen vlaardingen, service factory, jura e8
Recensies
Kort geleden een geweldig mooi nieuw jura apparaat gekocht, goede uitleg en service en mooie veel goedkopere reinigingsmiddelen. Afgelopen dagen ondervond ik een storing, vandaag langs geweest en helaas bleek ik de schuldige van de storing, wederom top opgelost. Bedrijf met goede service en mooie producten, TIP de koffie van hun eigen merk is ook erg goed.
Een beter begin van de week kan ik niet hebben.... Vanuit Privacy and Health genieten wij graag van een heerlijke koffie. Wij maken dan ook graag gebruik van onze Jura E6 machine voor het bereiden van dat heerlijke kopje koffie. Helaas, onze machine, slechts twee en een half jaar 'jong' viel in storing. Gaf kort aan 'Error 2' temperatuur sensor en viel uit. En nu.... Tja, en wie bel je dan? Precies: The Coffee Factory. Zaterdag gebeld met Ron. Ik moest maandagochtend maar even bellen met Remco... en zo geschiede. Ik kon gelijk even met de machine langskomen, hij had nog wel even tijd voordat hij met zijn ronde zou beginnen...... Wat een service, de machine werd door collega zelfs voor me uit de auto getild en naar binnen gedragen. Binnen 15 minuten was het gemaakt en ik kan dus weer genieten van een heerlijke kopje koffie!
Ik heb een Quickmill 3135 Evolution 70 in deze winkel gekocht. De service in de winkel is topklasse. Kennis van zaken, vriendelijk, nemen ruim de tijd voor je. Een aantal keren gebeld met vragen over de machine en instellingen, ook dan geen probleem en wederom alle tijd voor je. Na een maand zat mijn molen vast user error. Naar hen gebracht, opgelost en mijn machine naar mijn smaak ingesteld. We drinken hier nu horeca barista kwaliteit koffie! Alles kosteloos geregeld. Hartstikke bedankt! Wil je een machine? Koop je hem toch echt hier! Super service. Daarnaast hebben ze alle onderdelen die je nodig mocht hebben op voorraad. Ook een prettig idee.
Wat een fantastische winkel! Deze mannen hebben echt verstand van de koffiemachines en luisteren goed naar wat je zoekt en wat je wensen zijn en maken vervolgens goed de tijd voor je om serieus tot een goede aankoop te komen. De showroom is prachtig opgezet met een goed aanbod van diverse machines en koffie. Uiteraard is er ook een goede werkplaats aanwezig voor service en de koffiemaler is goed uitgelegd en afgesteld.
Ik ben als beginnende koffie hobbyist op weg geholpen door het vriendelijke personeel. Uitmuntende service.
Fijne winkel voor goede koffie. Ik heb een half jaar geleden m’n jura S8 gekocht volautomatisch erg tevreden over deze machine. Nu maar is een proefpakket gehaald voor de nieuwe koffie smaken.
Geweldig servicegericht bedrijf! Wij kunnen The Coffee Factory iedereen aanbevelen!
Ze hebben alles voor mijn Jura koffieapparaat. Vragen worden direct beantwoord en zeer netjes afgehandeld. Een geweldige service en snelle levering.
Fijne winkel voor alle koffie en thee producten. Ruim 2 jaar terug kochten wij hier onze eerste Jura, nadat we enkele jaren daarvoor een koffiemachine van een ander merk hadden gehad, die ons totaal niet beviel. Wij wilden een machine voor koffie, zonder alle andere opties die wij toch niet zouden gebruiken. Het werd dus de Jura E6, en we zijn er iedere dag nog heel erg blij mee. Dan de koffie, dat werd uittesten en veel soorten proberen, uiteindelijk onze soorten gevonden die we geregeld via de website van The Coffee Factory bestellen. Onlangs leek er iets misgegaan met onze laatste bestelling en contact opgenomen via de mail waarbij Patrick onze vraag in behandeling nam. Heel fijn is het dat je serieus genomen wordt wanneer een bestelling niet geheel is van wat je gewend bent. Patrick heel voor een perfecte oplossing gezorgd, waarvoor nogmaals onze dank! Het motto van The Coffee Factory 'Gebrand op Service' komt volledig tot zijn recht.
Al vier jaar ben ik een tevreden klant bij The Coffee Factory. Gisteren een nieuwe Jura E8 gekocht. Bij thuiskomst bleek de pomp kapot te zijn. Vandaag is het apparaat meteen omgeruild door de eigenaar voor een nieuw apparaat Geen gedoe en geen poespas! Service en klantvriendelijkheid staan bij dit bedrijf voorop. Kortom; prima geholpen. Voor het ongemak ook nog een pak koffiebonen gehad!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid