facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Coffee Factory

"The Coffee Factory levert al jaren complete koffieconcepten voor bedrijven en aan particulieren. Merken als JURA, Bravilor, Rocket & Quick Mill hebben wij als compleet concept. Dus ook voor ingrediënten, supplies, service en onderdelen kan je bij ons terecht.Met onze eigen technische dienst zorgen we voor service op de door ons verkochte machines. En we zorgen dat je niet zonder koffie komt te zitten. Onze heerlijke, vers gebrande koffie, kan jij tijdens onderhoud gewoon zetten met een gratis beschikbare ruilmachine bij afname van koffie"
Adres: Hoogstad 251-253, 3131 KX Vlaardingen
Telefoonnummer: +31102489330
Stad: Vlaardingen
Route: Hoogstad 251-253
Postcode: 3131 KX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Coffee Factory Vlaardingen openingstijden, Hoogstad 251 Vlaardingen, JURA Vlaardingen, Koffie Vlaardingen, Coffee Factory kortingscode, Coffee Factory Reviews, JURA coffee machine, Quick coffee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Smaak van Hongarije De Smaak van Hongarije 818 meter de Hongaarse worst heeft de smaak die ik gewend ben op mijn vakantie in Hongarije, ee...
Schilderxl Schilderxl 2 km SchilderXL de online webshop voor de professionele schilder en de doe het zelver. All...
GardenLux Veranda GardenLux Veranda 2 km In de showroom word je vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg en voorbeelden van de ...
RM Coatings B.V. RM Coatings B.V. 2 km Heel goed bedrijf geven goede adviezen en fijne mensen die je helpen.
Heditex B.V. Heditex B.V. 2 km Via een prettige ondernemer kostbare HR Plisse raambekleding besteld. Ondernemer kan ...
Zonneveld Vlaardingen BV Zonneveld Vlaardingen BV 3 km 9 van de 10 x niks op voorraad Bespaar je tijd en bestel online bij een andere bedri...
Recensies
Fijne winkel voor goede koffie. Ik heb een half jaar geleden m’n jura S8 gekocht volautomatisch erg tevreden over deze machine. Nu maar is een proefpakket gehaald voor de nieuwe koffie smaken.
Geweldig bedrijf. Mooie producten, mooie prijzen. Als je de mogelijkheid hebt om het op te halen, zeg ik Doen! Ik bestel nooit weer. Dat is te danken aan hun keuze voor DHL. Voor de zoveelste keer heb ik mijn pakket van TCF niet in handen, door de bekende DHL smoes. Heel vervelend als er onderdelen in zitten die ik nodig hebt voor die overheerlijke koffie uit mijn Jura. Dan heb ik het niet over de verloren dag thuis zitten.
Heel teleurstellend, reeds jaren lang klant , verschillende Jura machines aangekocht. Zonder kennisgeving verhuisd. Bestaande klanten gewoon laten vallen!. Slaat dus nergens op.
Ze hebben alles voor mijn Jura koffieapparaat. Vragen worden direct beantwoord en zeer netjes afgehandeld. Een geweldige service en snelle levering.
Geweldig service, meest uitgebreide koffie apparaat onderdelen. Snel antwoord en hulp bij vragen. Aanrader dus
Vorige week heb ik een Jura profi melkschuimer bij The Coffee Factory gekocht. Na een paar keer gebruiken bleek het uitloopje kapot te zijn. Vervelend, maar na mijn e-mail met de vraag hoe dit het beste opgelost kon worden, kreeg ik binnen 12 uur een reactie en kreeg ik direct een nieuwe uitloop thuis gestuurd. Binnen 24 uur heb ik een reactie mogen ontvangen van Patrick van The Coffee Factory én een oplossing aangeboden gekregen. Hartstikke fijn dat een probleem zo snel en goed opgelost wordt.
Interesse in zo'n prachtige volautomatische koffiemachine van het gerenommeerde kwaliteitsmerk Jura? Ga dan voor de aankoop van zo'n machine niet naar een dozenschuiver, maar naar een winkel waar ze verstand van zaken hebben, je een deskundige, uitvoerige en objectieve uitleg krijgt van de machines en waar je bovendien terecht kan voor onderhoud aan de machine. En natuurlijk voor de betere koffie. Ik spreek uit ervaring. Elke dag genieten we van heerlijke vers gezette koffie uit een gebruiksvriendelijke Jura machine. Bediening, reiniging en ontkalking is een fluitje van een cent. Bovendien is de Jura de eyecatcher in je keuken. Dus op naar Vlaardingen!
Fijne winkel voor alle koffie en thee producten. Ruim 2 jaar terug kochten wij hier onze eerste Jura, nadat we enkele jaren daarvoor een koffiemachine van een ander merk hadden gehad, die ons totaal niet beviel. Wij wilden een machine voor koffie, zonder alle andere opties die wij toch niet zouden gebruiken. Het werd dus de Jura E6, en we zijn er iedere dag nog heel erg blij mee. Dan de koffie, dat werd uittesten en veel soorten proberen, uiteindelijk onze soorten gevonden die we geregeld via de website van The Coffee Factory bestellen. Onlangs leek er iets misgegaan met onze laatste bestelling en contact opgenomen via de mail waarbij Patrick onze vraag in behandeling nam. Heel fijn is het dat je serieus genomen wordt wanneer een bestelling niet geheel is van wat je gewend bent. Patrick heel voor een perfecte oplossing gezorgd, waarvoor nogmaals onze dank! Het motto van The Coffee Factory 'Gebrand op Service' komt volledig tot zijn recht.
Er waren problemen met mijn nieuwe apparaat en is naar zeer tevredenheid opgelost. Een top service.
Wanneer er niets mis is dan is de vriendelijkheid en de service van de Coffee Factory prima. Ik kocht er 4 ! Rocket machines en nu nummer 4 na 1 jaar vervelende onoplosbare defecten vertoond is de Coffee Factory niet thuis voor het vinden van een oplossing. Dat is jammer en niet wat je van een decent company mag verwachten voor een aankoop van bijna 3.000 euro. Ik had beter verwacht maar moet dus op zoek naar een bedrijf dat klantvriendelijkheid echt serieus neemt en ook in de praktijk brengt. Inmiddels is er weer contact geweest met de toezegging dat e.e.a. naar behoren wordt opgelost. Ik wacht af an pas aan op basis van de feiten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar The Coffee Factory met het openbaar vervoer


Vlaardingen, Floreslaan 280 meter
126
Vlaardingen, Floreslaan 300 meter
126
Vlaardingen, Westlandseweg 410 meter
126
Vlaardingen, Westlandseweg 430 meter
126

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid