facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Coast Beach House

The Coast Beach House
"Beach House The Coast staat op palen, waardoor je alles van het panorama rond je heen kunt zien. Een panorama dat vier seizoenen de moeite waard is, want The Coast is jaarrond geopend. En wist je dat we ook honden graag welkom heten?"
Adres: Molenslag 10 , Monster 2681 VP, NL
Telefoonnummer: 0174 280 331
Stad: Monster
Route: Molenslag 10
Postcode: 2681 VP


Openingstijden

Maandag: 10:30-20:00
Dinsdag: 10:30-20:00
Woensdag: 10:30-20:00
Donderdag: 10:30-20:00
Vrijdag: 10:30-20:30
Zaterdag: 10:30-21:00
Zondag: 10:30-20:30


op zoek naar gerelateerd: the coast beach house openingstijden, parkeren molenslag monster, the coast beach house 2681 vp monster, strandtent monster winter, the coast menu, strandtent ter heijde, bondi beach monster, the coast menukaart
Recensies
Heerlijke vis platter om te delen. Lekkere wijn! Je zit er heerlijk, honden zijn ook welkom, binnen en buiten. Mikn honden zijn helaas thuis op Bonaire anders nam ik ze graag mee! Super bediening, snel en vriendelijk. Wachten ook netjes tot je bijna buiten bent voor je tafel wordt afgeruimd. Heb elders wel eens anders ervaren met je jas half aan dat ze al beginnen met je tafel afruimen! vandaar dat ik dit een grote plus vind hier! Bedankt meiden voor de service vandaag!
Heerlijk op het terras geluncht bij 'The Coast'. 2de keer deze week. De bediening is uitermate snel, attent en vriendelijk. Zeer uitgebreide menukaart. Goed gevulde heerlijke verse Oosterse maaltijdsalade. 12 uurtje is een echte aanrader, heerlijk opgemaakt brood, met Cas Spijkers oesterzwam kroketjes, Serrano ham, pesto. Citroen meringue gebak is overheerlijk en er wordt goede koffie geserveerd. Prima prijs-kwaliteitverhouding. 5 sterren dubbel en dwars waard.
ik kom hier vaak met en zonder honden. het is een heerlijke plek om na een strandwandeling wat te gaan drinken of eten. Er is een buiten terras waar je van de zon en uitzicht kunt genieten. Maar je kunt ook binnen zitten mocht het te koud zijn. The Coast is een sfeer vol restaurant met vriendelijk personeel. Het is diervriendelijk. Het eten is heerlijk, er zijn een aantal vegetarische opties op de menu kaart Parkeren: u kunt parkeren op parkeerterrein molenslag. als u in de zomer komt de eerste 2 uur is gratis daarna moet u betalen. het is slim om een dagpas te kopen wanneer u gehele dag blijft op het strand. er staat namelijk maar een betaalautomaat.
Leuke zaak. Je kunt er zelfs al voor het ontbijt terecht. Prijzen zijn conform strandtenten. Kwaliteit van het voedsel is goed. De verse jus was ook lekker. De bediening is vriendelijk. Ik kan The Coast zeker aanraden.
Prachtig uitzicht natuurlijk, behoorlijk druk maar toch snel geholpen. Eten goed, maar aan de prijs, op zich logisch qua locatie. Nette tent!Eten: 4/5
Erg lekker gegeten zalm ingelegd in biet. Toplocatie op het strand bij de strandopgang. Fijne service. Ook waterbakken voor dorstige honden. Aanrader! Ook pokestops in de buurt Parkeren: Parkeren bij wandelgebied Solleveld
Fijne rustige plek aan het strand. Lekker gegeten ook!Eten: 5/5
Persoon die er staat om je te ontvangen is niet vriendelijk of gastvrij tegen gasten die er willen lunchen of wat drinken. Mensen voor ons en wijzelf werden zeer onvriendelijk behandeld Jammer want de locatie is prachtig. Wij zijn weer weggegaan. Ik geef mijn geld niet uit bij een horecazaak die absoluut niet gastvrij is. Eten kan ik niet beoordelen.
Smiddags al geweest voor goede koffie en appeltaart. In de avond terug voor het diner wat ook goed verzorgd en onwijs lekker was. vis platter genomen Jonge mensen in de bediening die het top deden. Sfeer goed, lokatie super. Wij komen graag terug. Hartelijke groet van Corné en Esther uit Vaassen.
Prima om even wat te drinken na een rondje met de hond op het strand. Wel wat prijzig maar de locatie en het vriendelijke personeel maakt veel goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid