facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Clock Tower

Adres:
Telefoonnummer: 0294-419353
Stad: Weesp



op zoek naar gerelateerd: Clock Tower osrs, Clock Tower Makkah, Katholieke kerk Weesp, Clock Tower Minecraft, Kerk Weesp restaurant, Hotel Weesp, Boutique Hotel Weesp, Weesp kroeg
Recensies
Wat een fantastische plek om te mogen slapen. Alsof je in de wolken wakker wordt! Een absolute aanrader als bruidssuite of voor een ander speciaal nachtje weg!
Een verblijf in The Clock Tower is een onvergetelijke belevenis! Wat een locatie, wat een uitzicht en wat een ervaring! Een bijzondere plek om te genieten van het uitzicht, de zonsondergang en de zonsopkomst boven mijn mooie stadje Weesp.
Wat was dit een super leuke ervaring. Echt even heel wat anders! En top geregeld allemaal. Even helemaal weg geweest en dat terwijl we Weesp niet uitgewerkt zijn
Prachtige en unieke plek, op eenzame hoogte zeg maar. Ook nog eens stijlvol ingericht en afgewerkt. Prima persoonlijke ontvangst en service, inclusief ontbijt 'op bed'. De hoogte en het nachtelijke uitzicht op de verlichte straatjes zorgen voor een droomachtige sfeer. Chapeau.
Wat een speciale ervaring! Erg mooie locatie met een spectaculair uitzicht over Weesp! ‘S avonds heerlijk in bad gezeten en ‘s ochtends de stad zien ontwaken vanuit deze prachtige kamer.
Fantastische ervaring geweest. Een verbluffend mooi uitzicht over mijn stadje. Prima service en overcompleet ontbijt. Veel meer dan eenvoudigweg genoten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid