facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Burger Truck

Info

Heerlijke, grote (180g), juicy Burgers van het beste Aberdeen Black Angus Meat. Geserveerd op een vers afgebakken bakkersbroodje, met heerlijke toppings en eigen sauzen! Check onze website voor standplaatsen of boek ons voor een Feestje!!



"Een gezellig samenzijn met vrienden en familie? De jaarcijfers van je bedrijf presenteren? Of een groot feest vieren? We komen met onze unieke foodtruck langs om jouw gasten te verrassen met de lekkerste kebab. Onze foodtruck kan ruim 500 wraps per uur realiseren. Snel genieten, noemen we dat. Twijfel je nog tussen kebab en friet? Nergens voor nodig. Wij doen het allebei. Dat is een echte win-win situatie.De mogelijkheden zijn eindeloos."
Adres:
Stad: Gemert



op zoek naar gerelateerd: Food Truck, Food Truck für Geburtstag mieten, Burger Food Truck mieten, Burger Factory Speisekarte, Food Truck Rheine, Food Truck Ibbenbüren, Food Truck Vechta, Food Truck Herford
Recensies
Wauw, wat ontzettend lekker! Ik had de Barber shop groot besteld, met alles op en aan! Dat heb ik geweten. Niet dat het te groot was voor mij althans maar vooral super smaken combinatie. En omdat alles vers is krijg je het gevoel dat het minder slecht voor je is. Voor ons is zaterdagavond voortaan Kebab avond.
Wij hebben gisteren een feestje gehad van het werk foodtruck geregeld was heerlijk iedereen was enthousiast, vers, lekker en zoveel als je op kunt echt een aanrader super.
Vriendelijk personeel, alles goed verzorgd, goede prijs kwaliteit verhouding en lekker. Bij deze broodjes of wraps komt het vet er niet uitgedropen. Het is ook een stuk hygiënischer dan met zo'n spit die er uren hangt! Echt super lekker!
De beste kebab die ik ken! Heerlijk sappig vlees en goeie combinaties met verschillende ingrediënten
Gisteren lunch gehad voor een lopend project onze waterzuivering in Bath. Lekkere wraps met Kebab! Snel en eenvoudig geregeld.
Absoluut de lekkerste kebab!!! Aanradertje
Erg lekker gegeten!
Lekker en goed
Lekker hapje, ideaal voor op een feestje.
Goed eten en een vriendelijk praatje!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid