facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor THE BROW BARS Academy

THE BROW BARS Academy

Info

Bij The Brow Bars Academy krijg je een opleiding door professionals, de beste in het vak! Onze opleidingen worden alleen verzorgd door onze beste medewerkers, de Brow Queens genaamd. Door ons geselecteerd, getraind om jou op te leiden!

Geschiedenis

Bij The Brow Bars Academy krijg je een opleiding door professionals, de beste in het vak! Onze opleidingen worden alleen verzorgd door onze beste medewerkers, de Brow Queens genaamd. Door ons geselecteerd, getraind om jou op te leiden en met alle kennis in huis over het vak!

Wij geven ook 1-op-1 opleidingen, waarbij de dag in het teken van jou staat. Dat betekent dat we een opleiding op maat kunnen bieden en we net zo lang met je oefenen tot je de vaardigheden beheerst. Samen gaan we voor kwaliteit!

Ook geven we opleidingen in groepjes. Nooit meer dan 4 cursisten, omdat wij kwaliteit echt het allerbelangrijkste vinden! Deze groepsopleidingen zijn tegen gereduceerd tarief te volgen.

Bij een aantal van onze opleidingen zit ook een terugkomdag inbegrepen. Wij willen je namelijk van A tot Z begeleiden, tot jij je veren uit kan slaan als beauty professional!

Onze Brow styliste opleiding is geschikt voor schoonheidsspecialistes, kapsters, lash stylistes of voor dames met een grote drive om in de beautybranche te gaan werken.

Henna Brows is een mooie vervolgcursus hierop. Als je de opleiding Brow styliste hebt afgerond, kun je je diensten gaan uitbreiden met Henna Brow Treatments. Dit is - anders dan de Brow treatment - het pigmenten van de wenkbrauw met henna. Henna is intensieve kleuring en hecht zowel op de haartjes als de huid.

Naast deze Brow opleidingen, kun je bij ons ook terecht als je Lash styliste wil worden. Wij geven opleidingen in zowel one by one als 3D.

Adres: Zoutkeetstraatje 4a, Tiel
Telefoonnummer: 026-8802649
Stad: Tiel
Route: Zoutkeetstraatje 4a


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Brocante Rozenhofje Het Brocante Rozenhofje 2 km Leuke en erg voordelige presentjes. Niet alleen zeggen " oh wat leuk" maar...
Vintageboards Vintageboards 3 km Ik wilde graag een skate deck laten graveren met een eigen design. En ik ben super bl...
DO2 DO2 4 km DO2, de natuurlijke deodorant die u op een natuurlijke manier beschermt tegen ongewen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid