facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Box Studios

"The place to be,Als het gaat om gastvrijheid, live muziek, en gezelligheid.Met terras aan het waterElke vrijdag live muziek met THE BOX LIVE !maar ook Oefenruimtes/Studio"
Adres: Valkenburgseweg 50A, 2223 KE Katwijk Aan De Rijn, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31714015683
Stad: Katwijk aan de Rijn
Route: Valkenburgseweg 50A
Postcode: 2223 KE



op zoek naar gerelateerd: BandCare, Oefenruimte Hoofddorp, Oefenruimte Breda, Oefenruimte Dordrecht, Repetitieruimte Uden, Meanstraim
Recensies
Leuke plek voor optredens. Goed geluid. Lekker alcoholvrij bier. Gekeken en geluisterd naar de band SSDM waar mijn zoon Tijmen Zwaan de zanger is. Goede act!!!
Gezellige tent om biertje te doen en muziekje te luisteren
Personally, i can't wait to play there again!! Muziek is goed voor de ziel en voertuig van liefde in de musicbox hebben ze het door ; Goed geluid,..leuke mensen en corona regelsproof!! Top, dat dit muziekcentrum zich in deze rare tijden zich zo creatief weet te profileren, en kranig stand houdt!
top avond gehad met de band RotVanDeDaM de sfeer was goed gezelligheid kent geen tijd geluid en verlichting op het podium top daarom 5 sterren
Superrrr leuke.locatie voor.frestjes en partyen en erg.leuk om naar een band te.luisteren lekkere hapjes en drankjes leuk vriendelijk personeel
Leuk feest gespeeld met 2 For The Show. Uitstekend verzorgd met als klap op de vuurpijl vegetarische bitterballen.
Erg leuk, aardig en kundig personeel, goed zaalgeluid. Ik ben benieuwd naar de opnames. Het was wel warm op het podium vanwege de goed werkende spots, maar dat had ook zijn charme. Top tent.
Prima locatie voor een feestje! Bier was niet te drinken. Rioollucht van het bier.
Prima tent! Onlangs tot 2 x toe de reservering van de oefenruimte moeten wijzigen i.v.m. een calamiteit. Dit was voor Bert geen probleem. Het is er altijd gezellig vooral als er bandjes in de grote zal spelen. Ze hebben ook lekker biertjes!
Lekker oefenen met band, aardig en behulpzaam personeel. Al is de te gebruiken gear in de hokken niet van heel hoge kwaliteit. Ergens ook wel te begrijpen als je soms hoort hoe het spul wordt gebruikt :- van alle oefen locaties in de buurt van leiden en omstreken is dit verruit de beste! ##Wellicht een idee om een soort superbox aan te bieden, met top end backline voor een hoger tarief zonder direct in de grote zaal te hoeven staan.## Zie hieronder box 5 dus! Top!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid