facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Body Company

The Body Company

Info

The Body Company is een trainingsstudio midden in het centrum van Bunschoten-Spakenburg.

Geschiedenis

The Body Company is een trainingsstudio midden in het centrum van Bunschoten-Spakenburg. Wij hebben een sportmethode ontwikkeld waarbij niet de methode maar jij als mens en jouw geluk centraal staat. Ieder mens is namelijk uniek, beweegt anders en heeft een andere definitie van geluk. Hierdoor wil de één afvallen en een betere conditie opbouwen terwijl de ander op zoek is naar een uitlaatklep.

Wij geloven in ieder geval dat wanneer geluk centraal staat, bewegen een gewoonte wordt. Ons doel is dat jij verder, langer en intenser kan genieten van de wereld om je heen. Doe het voor jezelf. Ga ervoor. Sport jezelf gelukkig.



"The Body Company is een health club die premium gezondheidsdiensten levert. Wij zorgen ervoor dat alles zo goed mogelijk aansluit op jouw persoonlijke wensen.Neem contact op via ons telefoonnummer en we adviseren je graag wat het beste bij je past."

"The Body Company is een health club die premium gezondheidsdiensten levert. Wij zorgen ervoor dat alles zo goed mogelijk aansluit op jouw persoonlijke wensen.Neem contact op via ons telefoonnummer en we adviseren je graag wat het beste bij je past."
Adres: De ziel 25, 3751 BT Spakenburg
Telefoonnummer: 0682172110
Stad: Spakenburg
Route: De ziel 25
Postcode: 3751 BT



op zoek naar gerelateerd: Sporten Bunschoten-Spakenburg, Yoga Bunschoten-Spakenburg, Old school Gym Amsterdam, Old skool Gym, EasyActive, TED Fitness, Calisthenics sportschool, Virtuagym app
Recensies
Fijne sportschool met goede begeleiding/voedings advies. Denkt mee met leden voor mogelijkheden tijden corona. Goede trainers voor diverse sporten zoals Kickboksen, boksen en sterk en fit.
Leuk om ergens te sporten waar ik het naar mijn zin heb en tegelijk ook goed resultaat behaal. Bij mijn oude sportschool werd ik niet genoeg gemotiveerd, maar door de groepslessen die ik nu doe en door de gezellige trainers die me ondersteuning bieden kan ik wel stellen dat The Body Company een echte aanrader is!
Wie zijn eerste stappen wil betreden op de weg naar een gezonder en fitter lichaam zal moeten oppassen dat hij/zij niet terecht komt in een jungle van misinformatie en valstrikken van loze, en ongelofelijke beloftes. Zo stond ik een tijd terug ook klaar om fitnessland te verkennen. Inmiddels werk ik nu zes maanden aan mijn lichaam in deze sportschool. En dat doe ik met groot plezier. Na zes maanden kan ik een eerlijk oordeel geven over dit bedrijf. Ik zelf volg het “Full-Body Program” en de review zal dan ook daar opgericht zijn. Ik ben er achter gekomen dat ik met deze sportschool een juiste keuze heb gemaakt. De eigenaar werkt volgens de laatste wetenschappelijke onthullingen en implementeert deze in zijn trainingsschema’s/lessen. Dit maakte de eigenaar ook duidelijk in ons kennismakingsgesprek. Door de soms vloedgolf van informatie voelde deze sportschool aan als een sportuniversiteit een plek waar kennis en praktijk hand in hand gaan. Of zoals de oude wijze Grieken het noemde; een gymnasium. De oefeningen van het FBP worden ingedeeld in vier weken en zijn via de mobiele telefoon bij te houden. Je vult het schema en je houdt je vooruitgang bij. De oefeningen worden goed en duidelijk uitgelegd. In acht van de tien gevallen is er een trainer in de buurt die snel duidelijk je vragen kan beantwoorden. Wat fijn is dat deze trainers ook een oogje in het zeil houden. Als ze je zien ploeteren met een bepaalde hoek, dan komen ze snel tot je redding. Bij de BC heerst een ongedwongen en aangename sfeer. Wat ik voornamelijk erg fijn is, is de wisselwerking tussen ‘student’ en ‘leraar’. Ook heeft in mijn ervaring elke trainer een eigen specifieke manier van doen. Zo stimuleert A je, is B heel scherp op techniek, en blinkt C uit in kennis. Samen vormen ze dus het juiste gereedschap om die gewilde resultaten te boeken. Op een leuke manier word je gemotiveerd om net iets beter je best te doen. De periodieke metingen zijn leuk omdat resultaat echt meetbaar en zichtbaar word. De BC staat op het moment in mijn optiek als een huis. Zijn er verbeteringen mogelijk? Ja, die zijn er? Als er nog meer handvatten gegeven kunnen worden qua voeding. Over de belangrijke bouwstenen van het lichaam. Zodat je niet alleen een sterk lichaam krijgt, maar ook sterk in je schoenen staat tegen verleidingen van zoetigheid en die van medicijnmannen die je met het drinken of het slikken van wonderpreparaten je van alles beloven. Maar die je alleen vol keukenkastje met supplementen bezorgen en een lege portefeuille. Ideetje voor de toekomst? Ben je dus geïnteresseerd in een gezonder lichaam. En wil je dit je op een verantwoordelijke manier bereiken. Dan zou ik zeker eens contact opnemen, ook de koffie is er namelijk prima naar binnen te gieten!
Uitstekende gym waar ze een topprogramma hebben voor zakelijk sporten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid