facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Blacksmith

Info

Proeflokaal.

Adres: Hogendijk 46 , Zaandam 1506 AH, NL
Telefoonnummer: 06 48609872
Stad: Zaandam
Route: Hogendijk 46
Postcode: 1506 AH


Openingstijden

Donderdag: 16:00-01:00
Vrijdag: 16:00-02:00
Zaterdag: 16:00-02:00
Zondag: 16:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: the blacksmith marvel, unity examples, the blacksmith daredevil, unity3d web, unity demo, unity game book of the dead, adam unity
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Swart Swart 154 meter
HEROES HEROES 189 meter Goeie muziek, leuke tent .. alleen het bier was niet te drinken!!! Geen Heineken
Rock Café Jinx Rock Café Jinx 264 meter Op vrijdags jam sessie ! Lekker
Recensies
Gezelligste café van Zaandam! Justin is een op en top gastheer met veel kennis van zaken! Hij weet me altijd te verrassen met weer een bijzonder biertje of whiskietje
Dit is echt de beste plek voor een heerlijk speciaalbiertje met een hele aardige attente gastheer in een prachtige sfeervolle ambiance, een must om te bezoeken als je in de buurt bent. Dankje Justin! Groetjes Ilonka en Ed.
Prachtig café. Was het 20 jaar geleden al en nu nog steeds. Gastheer heeft ons verrast met twee heerlijke bieren. Open sfeer, informeel en vriendelijke gastheer. Een aanrader om even heerlijk te genieten van een van de vele speicaal bieren op fles of op tap.
Beste plek in Zaandam! meer dan 40 verschillende soorten bier waar de eigenaar altijd iets moois over kan vertellen. ambassadeur van Paix Dieu, een duivels lekkere tripel. En een prachtige attractie: de trap naar de toiletten!
Man wat was dit een toffe kroeg! Gemoedelijk. Fijn barpersoneel, goede prijzen. Prima om te borrelen na de Dam tot Dam by night! Veel speciaal bieren. Top kroeg.
Uitstekende keuze voor bier en gezellig ingericht. Helaas niet zoveel zitplaatsen.
Een buurtkroeg die iedereen zou moeten hebben. Altijd de lekkerste en bijzondere biertjes op de tap en daarnaast nog een groot assortiment bier in de fles. En Justin is een fantastische kastelein! Hij verstaat zijn vak! Goede service en uitstekende kennis van bieren en jenevers!
Wat een leuk proeflokaal waar ik gewoon veel te weinig kom. Klein maar heel fijn.
Ongedwongen gezellige sfeer. Leuke mensen achter de bar!
Gezellige kroeg, goed bier!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid