facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Bishop

The Bishop

Info

The Bishop is the familiar local and the neighbourhood restaurant with a passion for international cuisine.



"Restaurant The Bishop is housed in a 110 year old historic building. The Bishop is the familiar local and the neighbourhood restaurant with a passion for international cuisine. Flamboyant and confident The Bishop presents his craftsmanship. The dishes are bold and pure with a rough edge. Classic with a twist."

"Restaurant The Bishop is housed in a 110 year old historic building. The Bishop is the familiar local and the neighbourhood restaurant with a passion for international cuisine. Flamboyant and confident The Bishop presents his craftsmanship. The dishes are bold and pure with a rough edge. Classic with a twist."
Adres: Middelweg 7-9, 2312 KE Leiden
Telefoonnummer: 071-7630370
Stad: Leiden
Route: Middelweg 7-9
Postcode: 2312 KE



op zoek naar gerelateerd: the bishop leiden michelin, iens leiden, the bishop leiden iens, in den doofpot, wielinga leiden, woods leiden, bishop california, just meet leiden
Recensies
Met een vriendin wezen uit eten bij The Bishop. Dit gezellige restaurant is gevestigd in een schitterend historisch pand in het oude centrum van Leiden. Gekozen voor het Chefs menu met een bijpassend wijnarrangement. De smaaksensatie, die de hele avond duurde, begon al met een overheerlijk amuse. Elke gang werd geserveerd met een heerlijke bijpassende wijn waarbij steeds iets werd verteld over de herkomst van de wijn. Iedere gang was een verrassende smaakpapillen sensatie en watertandend lekker. Na bijna 4 uur kwam er helaas een einde aan de geweldige en overheerlijk avond bij The Bishop. Complimenten voor Jim en zijn keukenbrigade, Mello en Lisa met hun staff; zij hebben met elkaar onze avond tot een feestje gemaakt!!!
Dit was oprecht genieten! Wij waren met een grote groep van 22 mensen, waarbij alles uitstekend verliep. Geen moment zat je zonder drankje en het eten werd vrijwel tegelijk geserveerd. Het 6 gangen diner was ontzettend lekker en is een aanrader voor een avondje gezelligheid. Elk gerecht was uitstekend van smaak. Hier zal ik zeker nog eens terug komen.
Een heel gezellig restaurant in hartje leiden. De eigenaar is een fijne gastheer. Na de oesters en ibericoham kozen we voor een 5 gangenmenu. Prachtig menu, met als klapper een heerlijke confit de canard. We dronken Pouilly fume, een mooie rully van de limited collection wijnkaart en een peppoli van Antinori. Bij deze heerlijke wijnen verwend met prachtige gerechten. Heilbot, vega gerecht met aardappel en prei, zeebaars, confit de canard en breadpudding. Erg fijne service in dit gezellige etablissement in leiden! We komen zeker terug.
Langsgeweest met Wijn & Spijs. Korte maar prettige kennismaking. Prettige en vriendelijke bediening. Lekkere rode wijn gedronken {Spektrum.Eten: 4/5
Fantastisch gegeten bij The Bishop. Prachtige gerechten, fantastische wijnen en uitstekende service. Mello kwam zelf met het aanbod om de uitgekozen Tignanello 2018 alvast eerder open te trekken en lucht te geven. Wat mij betreft behorend tot de beste restaurants van Leiden.
Lekker gegeten!! Bediening was zeer aangenaam en attent. Top adresje! Gekozen voor de kleinste menu en was meer dan voldoende! Wel goed te been zijn.. de trap naar boven is een stevige
Heerlijk eten, een chef die echt weet wat hij doet! Hele fijne sfeer, erg vriendelijk personeel! Onwijs mooi historisch pand en leuke inrichting! Je kan zelf kiezen hoeveel gangen je wilt en de chef stelt een menu voor je op, uiteraard kan je ook van de kaart kiezen, maar dit is een heel leuke ervaring! Een absolute aanrader!
Een nieuw pareltje ontdekt in Leiden. In de schaduw van de Hooglandse kerk is in een mooi historisch pand The Bishop gevestigd. Hier werden we zeer gastvrij ontvangen en naar een mooi plekje geleid met zicht op de open keuken. Na een heerlijk aperitief en begeleide de oesters kozen we voor het 6 gangen diner en bijbehorend wijnarangement. Het mooie van dit wijnarrangement is dat je per gang kunt kiezen voor halve of hele glazen. Het diner was werkelijk subliem.Eén gang miste net wat binding tussen de ingrediënten waardoor deze wat vlak was maar alle andere gangen waren van zeer hoge kwaliteit. Mooie variaties in vlees en vis en altijd wel met een mooie aankleding. De service van het personeel was ook erg goed. Water werd goed aangevuld en de uitleg was goed. Ook een kort praatje was altijd wel mogelijk ondanks dat het helemaal vol zat.
Een vier gangen menu in een prachtige locatie. Leiden heeft pareltjes achter verschillende deuren. Dit is er een. Heerlijk gegeten met een wijn arrangement. En een super attente keuken. 60 word je ook niet iedere dag. Ga gewoon naar The Bishop.
Wat een mooi restaurant waar alles klopt. Gerechten waren schilderijtjes, passende wijnen een lust voor je smaak explosie. En dan de bediening. Zeer voorkomend en weten waar ze over praten. Wil je ontspannen avond dineren in mooie ambiance ga dan naar restaurant Bishop in Leiden .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid