facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Beauty Concept

The Beauty Concept

Info

be Your own kind of BEAUTIFUL!!!

Geschiedenis

Algemene voorwaarden The Beauty Concept :

Bij verhindering graag 24 uur van te voren uw afspraak afzeggen/verplaatsen naar een andere datum.

Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen The Beauty Concept en een cliënt . Deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

The Beauty Concept is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat de nagelstyliste is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

De nagelstyliste is niet aansprakelijk voor beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft aangeboden te gebruiken voor of tijdens de behandeling. Tevens is de nagelstyliste niet aansprakelijk voor eventuele gezondheidsschade voortkomende uit een behandeling (bijv. allergie ).

The Beauty Concept geeft de cliënt een 7 dagen garantie op een nieuwe set kunstnagels, opvulbehandelingen en verstevigingen. Op overige behandelingen (lakken, nail art, manicuren, e.d.) wordt geen garantie gegeven. Tevens vervalt de garantie bij verkeerd gebruik, zwangerschap, medicijngebruik, ziekte, slechte thuisverzorging. Er kan geen garantie worden gegeven bij nagelbijters.

Om gelnagels te laten zetten is de minimale leeftijd van 18 jaar. Uitgezonderd is gellak (16 jaar met toestemming van de ouders).

Het is niet toegestaan om gezelschap mee te brengen tijdens een behandeling. Het is alleen toegestaan als het gezelschap ook gebruikt maakt van de diensten van The Beauty Concept.

Om een afspraak te maken kunt U mij bellen of bericht sturen.

Het kan zijn dat bij telefonisch contact niet direct wordt opgenomen. U kunt een boodschap inspreken en ik zal u z.s.m. terugbellen.

Op tijd komen is erg belangrijk. Wanneer u meer dan 15 minuten te laat bent en er na u nog een afspraak gepland staat, kunt u niet meer behandeld worden en dient u een nieuwe afspraak te maken.

Alle prijzen van behandelingen zijn te vinden op www.thebeautyconcept.nl

Helaas kunt u bij The Beauty Concept nog niet pinnen.

Dank u wel voor het lezen. U bent van harte welkom bij The Beauty Concept.

Met vriendelijke groet,

Gabriela

Adres: Heveapad 69, 9601 KS Hoogezand
Telefoonnummer: 0031631356106
Stad: Hoogezand
Route: Heveapad 69
Postcode: 9601 KS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Luna Care Schoonheid & Welzijn La Luna Care Schoonheid & Welzijn 352 meter Ik loop stage bij La Luna care al bijna anderhalf jaar en ik ga altijd met veel plezi...
Maison Cosmetique Maison Cosmetique 1 km Gezelligheid en ziet er altijd goed uit. Keuze uit heel veel kleuren.
Beauty & Nail Unit Beauty & Nail Unit 1 km Beauty & Nail Unit - Schoonheidssalon en Nagelstudio in Hoogezand
Beauty by Jess Beauty by Jess 1 km Nagelstyling, Tanden bleken, Lash Lifting & Visagie
Fentastic Nails Fentastic Nails 3 km Het is altijd gezellig bij Fennie. Fijne Nagelstudio voor een goede prijs.
Robyn's Nails Robyn's Nails 14 km Een gezellig uurtje en weer weken lang verzorgde handen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid