facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The beauty bank Venlo

The beauty bank Venlo

Info

The beauty bank ondersteund met beauty en verzorgingsproducten gezinnen en zwerfjongeren die het financieel niet redden.

Onze taak

Uiterlijke verzorging is belangrijk, voor iedereen

In ons dagelijkse leven komen we overal mensen tegen die hulp nodig hebben, ieder op hun eigen manier. Een groot deel ervan helpen we al via de projecten van 1 Klein Gebaar maar ook naast de gezinnen die we helpen zien we zoveel schrijnende situaties.

Zwerfjongeren maar ook jeugd in de opvanghuizen die het van zo goed als niets moeten doen. Maar ook jonge moeders die van hun kleine budget naast eten, pampers en voeding gewoon niet genoeg meer overhouden om andere dingen van te doen.

Sommige worden al opgevangen door instanties en hulporganisaties, maar redden het desondanks net niet.
Het is belangrijk in deze tijd en maatschappij hoe we overkomen, eruit zien en zelfs ruiken, persoonlijke hygiëne is gewoon belangrijk. Maar wat als je geen mogelijkheden hebt om je dagelijks op te frissen, je te wassen met heerlijke douchegel en shampoo. Je tanden te poetsen met tandpasta of zelfs even te tutten voor de spiegel?

Het initiatief The Beauty Bank ondersteund met beauty en verzorgingspakketten mensen die het financieel niet redden en niet de mogelijkheid hebben deze producten zelf te kopen.

Het doel is om eens in de zoveel tijd mensen een beauty-pakket te kunnen aanbieden met de basis benodigdheden zoals zeep, shampoo en tandpasta. Maar ook de wat luxere producten zoals make-up, maskertjes en parfum voor de dames of scheerspullen en verzorgingsproducten voor de heren. Deze mensen hebben het nodig dat we inspringen van tijd tot tijd, helpen waar we kunnen tot zij zichzelf weer kunnen behelpen. Ze hebben het nodig dat we erkennen dat ze hulp nodig hebben en dat we hen als mens zien.



"Je kunt bij ons terecht voor alles wat jouw nagels mooier maakt. Handen en voeten, manicure ,pedicure, microblading, wimperextensions, Je kunt terecht voor onder andere nagelverlenging of nagelversteviging van acryl of gel! Hiervoor gebruik ik in de salon zogenaamde ‘long-lasting gel polish’. Alle behandelingen en prijzen vind je op de site. Uiteraard kan je contact opnemen voor vragen en advies."
Adres: moeskampstraat 36, Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 0633658263
Stad: Venlo
Route: moeskampstraat 36



op zoek naar gerelateerd: stichting klein gebaar venlo, een klein gebaar, 1 klein gebaar venlo, kleding inzamelen venlo, moeskampstraat 36 venlo, een klein gebaar betekenis
Recensies
Eindelijk mooie nagels! Na verschillende privé nagelstylistes en nagelstudio bezocht te hebben nu wel tevreden over het resultaat. Echt super blij met mijn nagels, dank je wel!!
Echt heel slecht. Zien eruit als ijsschepjes , heel plat, nagel riemen kapot gevijld en onvriendelijk personeel.
Gebruik gemaakt van manicure en Biab. Nu voor de 4de keer. Ik rij zonder moeite 21 km om bij dit klantvriendelijk nagelsalon mijn nagels te doen. Ze denken altijd met mij mee qua vorm, kleur en alle vragen die ik dan op dat moment heb. Tot over 2 weken. Service: Manicure
Super mooie nagels die heel lang bleven zitten ondanks 3 weken vakantie. Top kwaliteit en ze staan altijd voor je klaar.
Ik was wat huiverig maar onterecht. Ze zijn erg kundig en zetten heel snel de nagels. Blijven goed zitten en zien er perfect uit. Ze verstaan niet zo goed Nederlands maar dat vind ik persoonlijk niet erg, zo hoef je ook niet geforceerd een gesprek te voeren.
Zij is geweldig en probeer alle klanten te helpen . Je Bent een topper meid ga zo door !!
Super slecht, word niet geluisterd naar wat je precies wilt. Er word geen tijd voor je genomen.
Afspraak gemaakt en vervolgens nog 3 kwartier moeten wachten. Time management is echt een probleem hier. Plant meerdere mensen tegelijk in.Service: Manicure
Mooie gellak en een leuk gesprek :-
Super geholpen. Op haar vrije dag ging ze speciaal open voor mijn nagels! Wat een service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid