facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Base

The Base
Adres: Evert van de Beekstraat 178-388 , Schiphol , NL
Stad: Schiphol
Route: Evert van de Beekstraat 178-388



op zoek naar gerelateerd: The Base Schiphol adres, The Base Schiphol Restaurant, The Base Parking tarieven, Viva The Base, Regus The Base, P12 Schiphol, Viva Schiphol, The Base C Schiphol
Recensies
Alles is top meerdere bedrijven op een top locatie.Alles is makkelijk te bereiken.
Mooie kantoorruimtes en accomodaties bij The Base Schiphol in een dynamische omgeving.
The base zelf prima! Maar de parkeergarage...... heel krappe plekjes en veel grote auto's. Mazzel als je je auto nog in kan na terugkomst. En duur, wow!
Mooi groot gebouw alles is goed geregeld en alles in 1 top hoor
Een groot complex met veel uitzendbureaus en mogelijkheden om te lunchen, te ontspannen en te 'sporten. Ruim opgezette corridor waarin je je niet zo snel voelt alsof je in de bedrukking komt wanneer het spitstijden zijn. Tevens ziet het er overzichtelijk en netjes/onderhouden uit. Het personeel is ook uiterst vriendelijk en behulpzaam wanneer je iets zoekt in de buurt.
Het is een mooi gebouw geworden, ziet er netjes uit. Alleen een beetje pretentieus met een cerveceria/pub food restaurant en een Starbucks er in. Niet echt iets waarvan je denkt, nou dat heb ik echt nodig in een kantoor gebouw.
In de drie torens vind je tal van bedrijven. Op de begane grond is een gezamelijk restaurant. Voor mij als bezoeker was de routeaanduiding was onduidelijk tijdens werkzaamheden.
Kunt er lekker eten maar voelt een beetje als een fabriek aan
Mooie kantoorcomplex met veel faciliteiten zoals sportschool, kinderopvang etc. Altijd fijn om er doorheen te lopen.
Mooie en sfeervolle werkomgeving. De bedrijven zijn makkelijk te vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid