facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The BAR-N

The BAR-N

Info

The BAR-N, a place to meet, shop and for events
Voor een productieve en ontspannen vergaderdag, presentatie of training. Of doe je mee met de events?



"The BAR-N is een bijzondere locatie op het erf aan de rand van de Veluwe, met een inspirerende ruimte in een rustige omgeving.Wij bieden je GEEN vergaderzaal, GEEN standaard ruimte, maar een huiselijke sfeer waarin jij je thuis voelt.Leuk detail: de locatie is volledig ingericht met vintage meubels en accessoires.Bijna alles wat je ziet is ook te koop!Op steenworp afstand van de A1 en A30 Midden Nederland, 10 minuten van Amersfoort."
Adres: Rijksweg 109, 3784LV Terschuur, Gelderland, Netherlands
Stad: Terschuur
Route: Rijksweg 109
Postcode: 3784LV



op zoek naar gerelateerd: the barn merendree, the barn food, the barn menu, the barn utrecht, the barn berlin, the barn menukaart, the barn nevele, the barn rotterdam
Recensies
Geweldige locatie, biedt ook veel mogelijkheden en ruimte voor bijvoorbeeld het opsplitsen van groepen tijdens workshops e.d. Lunch was heerlijk en fijne koffie en thee faciliteiten. Behulpzame gastheer en gastvrouw! Wij hebben het enorm naar ons zin gehad en komen zeker nog een keer terug! :
Wij hebben in de maanden juli en augustus showroom gehouden in the Bar-N. Het is een heerlijke werkomgeving. Wij ontvingen onze klanten hier en ze waren allemaal blij verrast met deze aangename en sfeervolle plek. De eigenaren Barbara en Erik hadden het al heel huiselijk ingericht en alhoewel ik zelf graag de inrichting doe van de showroom, was het dit keer niet nodig. Onze kleding kwam mooi uit in deze omgeving. Barbara en Erik zijn hele fijne mensen en zeer gastvrij. We hebben ons er echt thuis gevoeld. Volgend jaar komen we graag nog anderhalve maand terug, want we missen jullie, de plek, de kippen, de paarden. Bedankt!
Een super teamdag gehad met ons team bij The BAR-N. Erik en Barbara zijn enorm gastvrij en hebben alles geregeld wat wij vroegen en kwamen zelfs met meer dan dat! Ze waren aanwezig om ons tot dienst te zijn en lieten ons gelijkertijd ook van de ruimte gebruik maken zonder ons te storen en gaven ons privacy! Catering was top geregeld. En de locatie voelt als een huiskamer! Wij gaan hier vaker terug komen!
Afgelopen zondag heb ik een workshop mogen geven. Bij aankomst werden mijn tassen gedragen. Ikzelf en mijn deelnemers werden welkom geheten met een warm drankje. De ruimte zag er verzorgd en zeer aantrekkelijk uit. Goede koffie en wat lekkers erbij. Ook gezonde snacks. De veranda maakte alles af. We voelden ons enorm welkom. De lunch was voortreffelijk. De hosts erg vriendelijk, ze dachten mee en hebben geholpen met de marketing. Echt helemaal de investering waard! Ik maak graag weer gebruik van deze ruimte.
In een woord geweldig! Zoek niet verder voor je volgende workshop, business meeting of training! Als voormalig horeca professional ligt de lat als het gaat over gastvrijheid bij mij best hoog. Barbara en Erik leggen die lat nog iets hoger :-. Ik ben aangenaam verrast door hun betrokkenheid, gastvrijheid en professionaliteit. In de aanloop van mijn workshops denken ze mee en op de dag zelf ontbreekt het aan niks. De balans tussen gastvrijheid en juist de groep even laten is perfect en voelen zij beide scherp aan. Ik kan niet anders dan The Bar'n van harte aanbevelen aan mijn netwerk en ieder ander die een centrale locatie zoekt waarbij gezelligheid en optimale hospitality samen komt.
Ik heb deze locatie gehuurd als pop-up showroom voor twee weken. Een plek met een fijn karma, vooral doordat de sfeer lekker informeel is met een creatieve twist hier en daar. De kippen lopen vrij rond, er staat een muziekje aan en tussendoor kun je even lekker naar buiten, waar je de kippen ook tegen het lijf loopt, enig toch! Ook is er alle ruimte voor welke invulling dan ook. Erik, Barbara dank voor jullie gastvrijheid en good luck met alle plannen die jullie nog hebben met The Bar-N.
Prima locatie vlakbij de oprit van de A1 gelegen. Barbara is een erg aardige gastvrouw en regelt het perfect. De lunch was super en locatie doet knus en huiselijk aan. Een uitstekende plek voor een vergadering of presentatie mooi centraal gelegen in Nederland. Voor herhaling vatbaar.
Rob Baas, Head of Mid-Market Sales Buckaroo: Al een tijdje was ik op zoek naar een locatie voor het organiseren van een aantal strategische workshop sessies voor het team. Juist voor workshops, waar input van alle personen nodig is en ze daarvoor in een specifieke ‘vibe’ te krijgen/houden, was ik op zoek naar een informele/huiselijke setting. In ieder geval geen standaard vergaderzalen, op ‘lastige’ locaties.. Deze vond ik bij The BAR-N: een eigen grote ruimte, waarbij je de indruk kreeg in een geweldig huiskamer te zitten, maar met behoud van de nodige zakelijke faciliteiten: flip-overs, hoekjes voor duo-sessies, presentatiemateriaal en natuurlijk een eigen koffieapparaat. De avond ervoor kreeg ik al de gelegenheid om alles klaar te zetten, zodat we op de dag zelf, na een geweldig ontvangst door gastheer en gastvrouw, direct aan de slag gingen. Tussentijds werd gevraagd of alles naar wens was en werden healthy snacks neergezet. Alles om een pittig, maar zeer productieve ochtend door te komen. Uiteindelijke opbrengst: concrete plannen voor tweede helft van het jaar een tevreden en gemotiveerd team! Afsluitend buiten in de zon, op de veranda, nog van een heerlijk zelf gemaakte lunch genoten! Nogmaals dank Erik & Barbara! Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar! Groet, mede namens het team, Rob Baas Head of Mid-Market Sales Buckaroo
Wat een ontzettend mooie vergaderlocatie in het midden van Nederland, vlakbij Amersfoort. Een pareltje langs de A1. Goed bereikbaar met OV en voldoende parkeerruimte. De ruimte die wij hadden gereserveerd was in retrostijl ingericht met 70'er jaren spulletjes waarvan er veel te koop was. Het voelde als thuis en het maakte misschien wat 'zware' gesprekken gemakkelijker te bespreken. De gastvrijheid van Erik en Barbara speelde ook een grote rol. In deze barre COVID-tijden, maakten zij het ons op een heel aangename manier prettig om bij elkaar te zijn. Chapeau!!
Wij hadden hier een brainstorm sessie met een team van 6 personen. Zowel de locatie als de 'barn' is uniek. Een heerlijke sfeer en alles is goed geregeld! Zowel gastvrouw als gastheer Erik en Barbara ontvangen je hartelijk en zijn ook tijdens de dag goed bereikbaar voor vragen. Wij komen hier nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid