facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The ArtParty at home

The ArtParty at home

Info

Vanuit huis en op locatie geef ik schilderlessen en workshops voor kids, tieners en volwassenen. Hou deze pagina in de gaten voor leuke activiteiten!

Geschiedenis

Teken- en schilderlessen voor kids, tieners en volwassenen, creatieve workshops en kinderfeestjes bij mij thuis of op locatie.



"In het atelier van TheArtParty@home kun je tijdens open atelier je eigen kunstwerken maken, op avonden tijdens workshops aan de slag met schilderen, houtbranden, handletteren of mixed media. Ook is dit het adres voor kinderfeestjes of teken/schilderlessen voor kids! Ook is het mogelijk om al deze creatieve activiteiten bij je thuis of op een andere locatie te doen."
Adres: Bellefleur 39, 7623ka Borne
Telefoonnummer: 0645062260
Stad: Borne
Route: Bellefleur 39
Postcode: 7623ka


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Borne doet Poëzie 2.0 Borne doet Poëzie 2.0 406 meter Pagina voor liefhebbers van poëzie.
CRAB creatief atelier borne CRAB creatief atelier borne 1 km Voor iedereen die interesse heeft in creatieve activiteiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid