facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Art Of Living Well

The Art Of Living Well

Info

De ultieme comfortbeleving van The Art of Living Well

Geschiedenis

Als levensgenieten uw motto is, dan vindt u wat u zoekt bij The Art of Living Well. Een complete en inspirerende wellness experience, waarbij vele facetten van fysieke luxury wellness aan bod komen. In een ambiance van rust en ontspanning hebben onze exclusieve wellness members een omgeving gecreëerd, waarin u wellness in al zijn vormen met elkaar kunt combineren.

Members van The Art of Living werken zonder uitzondering op het allerhoogste niveau. Ze vullen elkaar aan en doen dat op een ongewoon creatieve manier. In ons unieke wellness experience center geniet u niet alleen van hun afzonderlijke kwaliteiten en producten, maar vooral van een totale comfortbeleving. Een beleving waarin u volkomen uzelf kunt zijn. En die we vervolgens samen met u vertalen naar uw eigen persoonlijke of zakelijke situatie.

Creating together. U en wij samen. Van losse dromen naar één ultieme droom. En van droom naar werkelijkheid. Dát is The Art Of Living Well. Laat u hier inspireren door onze members met hun producten, ideeën en aansprekende cases. Dan ontmoeten we u uiteindelijk graag in ons wellness experience center voor een unieke zintuiglijke ervaring.

Adres: Het Sterrenbeeld 25, 5215 MK Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)73 850 75 42
Stad: Den Bosch
Route: Het Sterrenbeeld 25
Postcode: 5215 MK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MijnHandelsapp.nl MijnHandelsapp.nl 2 km Mijnhandelsapp.nl is een gesloten handelsplatform voor partijgoederen. Op Mijnhandels...
Fyndr Fyndr 4 km
KPD Facility KPD Facility 4 km Wij zijn dé flexibele dienstverlener op de Nederlandse arbeidsmarkt. U zoekt extra me...
Fotogevuul Fotogevuul 5 km We zij hier goed geholpen. Moesten pasfoto’s hebben voor ons kindje 3 weken. Fotograa...
Return op People Return op People 6 km Flexibele, permanente, mens- en organisatieoplossingen op het gebied van (online)mark...
PrintVorm PrintVorm 6 km PrintVorm
Secure-it-is Secure-it-is 7 km Creeër “Bewuste veiligheid” in jouw organisatie
Retail Professionals Retail Professionals 8 km "Retail Professionals" dé intermediair voor Commercïele, Operationele en Supply Chain...
Recensies
The Art of Living Well bocht tijdens een bijeenkomst van fotografen. Wat een super gave ruimte om in te verblijven! De zaal geeft je de impressie dat je midden in een bos zit. De lucht, met heerlijke broodjes, op het mooie dakterras. Deze locatie en de perfectie verzorging maakt van mijn dag echt een beleving!
Belevingspand die alles verkopen op het gebied van Wellness en Leisure. Zwembaden, Sauna's, jacuzzi's, kunst en nog veel meer. Goede service en high-end producten.
Wat een geweldige evenementenlocatie! Een hele inspirerende zaal dat echt voelt als een hutje op de hei. Fantastische service, goed eten. Kortom een echte aanrader. Ons evenement had precies de uitstraling die we voor ogen hadden en dat is mede te danken aan The Art of Living Well!
alles op gebied van wellness. ook voor vergaderingen op een goed bereikbare plaats.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid