facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Armory - De Wapenkamer

The Armory - De Wapenkamer

Info

De Wapenkamer, schietsport artikelen als vuurwapens, luchtwapens, outdoor, black powder en herladen. Kennis door praktijk ervaring.



"Schietsport winkel voor wapens en munitie gerelateerd aan de schietsport, ook voor luchtwapens en herlaad apparatuur en messen zoals bv Victorinox."
Adres: Grote Kerkstraat 60, 7902CK Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528-356728
Stad: Hoogeveen
Route: Grote Kerkstraat 60
Postcode: 7902CK



op zoek naar gerelateerd: Schietsport wapens, Schietsportpagina, Schiet sport, Munitie kopen in Luxemburg, Vacature Wapenhandel, Wapenhandel Gelderland, Schietsport webshop, Wapenwinkels
Recensies
Goede service, alle tijd voor je met een bakkie. En als er iets niet goed gaat komt de eigenaar je ruimschoots te gemoed. Iemand van de oude stempel,een handdruk is genoeg!
Mooie winkel, goed advies. En een bedrijf dat net dat beetje extra service geeft!
Zeer persoonlijk en fijne winkel. Goede producten en waar nodig worden specifieke wensen van de klant gewoon besteld. Ook voor advies en het beoordelen van behoeften neemt Marcel ruimschoots de tijd onder het genot van een bakje koffie.
Vakkundig man Marcel weet waar die over praat, staat altijd klaar en geeft goed en eerlijk advies. Ook voor een babbeltje met kop koffie ben je welkom in zijn zaak, waar steeds meer keuze te vinden is.
Paar keer op bezoek geweest in deze mooie winkel. Erg gezellig altijd. Kopje koffie. Marcel neemt ruim de tijd voor je. Heb hier mijn Grand Power k22 x-trim gekocht. Heel blij mee.
Mooi aanbod van lucht- en vuurwapens. Netjes en overzichtelijk. Meneer geeft deskundig advies. Vriendelijk in omgang
Mooie winkel, scherp geprijsd en er wordt alle tijd voor je genomen. Zeker aan te raden. Koffie smaakt ook goed.
Nette en mooie winkel, wordt altijd goed geholpen door Marcel, en de beste man doet altijd net een stapje meer om jouw tevredenheid te garanderen. Zeker een aanrader
Netjes geholpen met goed advies ondanks dat het product lastig leverbaar was, Marcel weet wat service en klantgerichtheid is en dat maakt het vertrouwd. Ga zo door!
Super goede service van Marcel,altijd behulpzaam en nooit te beroerd om in z n spaarzame vrije tijd evt reparaties uit te voeren. Topzaak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid