facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Amazing Screen

The Amazing Screen

Info

The Amazingscreen is here to make sure you will NEVER have to worry about broken screens anymore. We assure you that our screen will be water, shock and shatter -proof is. Although it is NOT really a screen!

Our site: www.theamazingscreen.com



"Van Ewijk Zonwering B.V. is een gevestigde naam in Flevoland en bestaat sinds 1984. Ze houden zich bezig met het monteren en repareren van binnen- en buiten zonwering, horren, garagedeuren, rolluiken, terrasoverkappingen, dakramen en vloeren. Kortom, verkoeling in de zomer en het tegenhouden van de kou in de winter. Dit in combinatie met een strak design wat vandaag de dag erg belangrijk is."
Adres:
Telefoonnummer: +31620707156
Stad: Lelystad


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RVLaptops RVLaptops 1 km Laptops/Pc's/Tablets/Telefoons/Onderdelen/Accessoires Helemaal TERUG van een BEETJE ...
GlobalKoopje GlobalKoopje 2 km Elektrische fiets besteld, wow!! Wat een fijne fiets, heel stabiel en rij er elke dag...
Recensies
Uitstekend geholpen met het opmeten, uitzoeken en monteren van een nieuw, fris doek in ons bestaande knikarmscherm. Top service door vakkundige mensen. Bedankt!
Eergisteren 2 vriendelijke monteurs langs geweest voor demontage van de rolluiken ivm plaatsing van kunststof kozijnen. Dat ging best snel en vakkundig. De luiken werden netjes in de tuin op gereserveerde plek door de mannen neergelegd. In juni worden ze weer gemonteerd. Aangezien men veel verstand van zaken heeft zal dit ook wel goed komen. Voor nu 5 sterren, mede ook vwb de mooie prijsafspraak.
Gisteren is door van Ewijk Lelystad onze glazen terrasoverkapping met schuifwanden en Brustor zonwerking geplaatst. Het is werkelijk prachtig geworden! De mannen waren alle dagen netjes op tijd en hebben keurig werk geleverd. Een kleine waterlekkage langs 1 van de ramen was snel opgespoord en dito opgelost. Petje af! bedankt voor alles groetjes Jari, Hillie en Enzo.
Enkele maanden geleden garagedeur gekocht. Goed en vriendelijk geholpen door personeel. Levertijd was drama kon van Ewijk niets aan doen maar ze hebben er alles aan gedaan om toch snel te leveren met een andere optie voor garagedeur echt top. Monteur ook vriendelijke deskundige man en de garagedeur werkt prima.
Monteurs in het verleden echt topwerk geleverd, meedenken et cetera. Reden om vorig jaar langs te lopen en hulp te vragen bij een uitdaging met ons zonnescherm. Maar in de winkel ben ik echt vervelend behandeld, alles wat ik zei werd in twijfel getrokken. Later nog een mail over gestuurd omdat ik echt een zure nasmaak eraan over had gehouden maar daar wordt dan niet op gereageerd. Jammer hoe 1 persoon klanten weg weet te jagen.
Vorige week mijn 26 jaar oude scherm van een nieuw doek voorzien, ben er zo blij mee . Enorme keus uit kleuren en dessins, zo,n mooie kwaliteit en mooi gemaakt. Binnen de afgesproken tijd geleverd , de monteurs waren snel en goed. Echt een aanrader
Zijn rond 15.00 langsgekomen wat afgesproken was, om de screens te installeren 1 in de huiskamer en 1 in de slaapkamer, ze waren vriendelijk en goed voorbereid en deden keurig hun werk alleen konden de screens die dag niet aangesloten worden. Kreeg netjes een telefoontje dat ze dinsdag 2 juni rond 11.00 langs zou komen om de screens aan te sluiten wat ook door een vriendelijk man gedaan is. Ben zeer tevreden hoe alles gegaan is en zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij andere mensen
Zoals we gewend zijn goed geholpen in de winkel. Wij komen al jaren bij van Ewijk Zonwering en zijn altijd zeer tevreden. Wij zijn nu voor nieuwe plisségordijnen gegaan en zijn heel erg blij met het resultaat, mede dankzij het goede kleuradvies in de winkel. Ook de monteurs zijn erg kundig en netjes in hun werk. Wij hebben al jaren dezelfde monteur over de vloer en dat geeft een vertrouwelijk gevoel.
Onlangs heeft het team van Van Ewijk bij mij een prachtig zonnescherm geplaatst. In goed overleg vonden de werkzaamheden plaats, deskundig en met humor. Na afloop alles keurig opgeruimd. Ook nog eens geweldige service... mijn hond was door de plissé-hordeur gelopen. Zonder kosten gerepareerd. Klasse! De 5 sterren en een dikke 10 zijn verdiend. Ik raad Van Ewijk van harte voor iedereen aan. Gonny
Ongeveer 8 jaar geleden bij hun duo rolgordijnen gekocht. Het gordijn dat overdag het meeste zon krijgt vallen de gaten nu letterlijk in. Slechte kwaliteit stof dus! In vergelijk, de vitrage die er daarvoor 18 had gehangen was nog prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid