facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The A-Team

The A-Team

Info

The A-Team wil ervoor zorgen dat nóg meer honden krijgen wat zij nodig hebben en ze laten genieten door heerlijk even helemaal hond te kunnen zijn.

Geschiedenis

Het is voor honden heel belangrijk om voldoende te bewegen en te socializen met soortgenoten. Bij The A-Team krijgen de honden de gelegenheid om kennis te maken met verschillende hondenrassen en leuke speelvrienden te maken. The A-Team staat voor u klaar om uw maatje een fantastische tijd te bezorgen!

Adres: De Dagmaat 64, 8252JC Dronten
Telefoonnummer: 06 23260389
Stad: Dronten
Route: De Dagmaat 64
Postcode: 8252JC


Recensies
Onze hond Beer, loopt al vanaf begin van af aan met A-team mee. Wij zijn zeer tevreden! A-team Anoeska heeft een groot hart voor honden en biedt kwaliteit: helder gesprek bij uw thuis, een duidelijk contract, een goede bus met professionele benchen die vast gezet zijn + een wandelroute met toestemming van Staatbosbeheer, een goede aftekenlijst. Tevens bezit zij over diverse diploma's en honden EHBO. Leuk om de blije honden op de foto's te zien die zij regelmatig post. Onze hond logeert ook regelmatig bij haar. Hij voelt zich daar thuis en is er ontspannen. Ik geef met een gerust hart de huissleutel en onze hond aan haar mee.
Betrouwbaar en beste uitlaatservice van Dronten e.o.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid