facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor That's It

That's It

Info

Computerwinkel That's IT! is gevestigd in Wateringen en gespecialiseerd in reparatie en nieuwe en gebruikte hardware voor zowel particulier als zakelijk.

Geschiedenis

Als particulier en bedrijf kunt u bij That's IT! uw hart ophalen aan het brede assortiment moeilijk te vinden onderdelen die anderen net even niet op de plank hebben liggen. Verder hebben we altijd een ruime selectie zeer betaalbare gebruikte computers en monitoren in voorraad, zodat er voor u eigenlijk altijd wel wat bij zit! Omdat het merendeel van onze producten gewoon voorradig is, leveren we over het algemeen zeer snel. Voor 15.30 uur besteld en online betaald (met creditcard, via PayPal of iDEAL) of voor rembours gekozen? Dan wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u afgeleverd!

Met onze speciale 'budgetzending' voor kleine, goedkope produkten heeft u nu bijvoorbeeld dat éne speciale kabeltje wel héél voordelig in huis. Een budgetzending kost binnen Nederland namelijk maar € 2,50 en kan gewoon door de brievenbus. U hoeft er dus eens niet speciaal voor thuis te blijven!

De grote voordelen voor u als particulier op een rijtje:

Voordelige verzending van kleine orders (kosten slechts € 2,50 binnen Nederland en € 3,50 voor België)
Veel verschillende betaalmogelijkheden:
Verzending na vooruitbetaling (Postbank of ABN-AMRO)
Verzending onder rembours (voor bestellingen vanaf € 20,00 exclusief verzendkosten)
Verzending na online-betaling met uw creditcard
Verzending na online-betaling met PayPal
Verzending na online-betaling via iDEAL
Afhalen van uw bestelling in onze winkel
Ruime voorraad speciale producten
Brede selectie betaalbare gebruikte producten
Zeer snelle levering (voor voorraadproducten over het algemeen de volgende werkdag)

Ondanks dat wij steeds bezig zijn om het assortiment op onze website zo up-to-date en compleet mogelijk te maken, hebben wij toch erg veel produkten die u hier niet direct zult aantreffen. Niet gevonden wat u zoekt? Probeer de zoekfunctie. Wenst u meer informatie? Neemt u dan per e-mail of telefonisch (0174-219060) contact op met onze verkoopafdeling!

fractie van de reguliere prijs leveren. Verder koopt u bij ons als vaste klant op rekening en kunnen wij grote aantallen snel en veelal uit voorraad leveren.

Bedrijven vinden bij That's IT! een ruim assortiment nieuwe en gebruikte computers en onderdelen. Van uitermate gangbaar tot en met zeer specifiek, u vindt het bij ons allemaal! Kopen bij That's IT! kan een zeer voordelige optie voor u zijn omdat wij vaak tegen een fractie van de reguliere prijs leveren. Verder koopt u bij ons als vaste klant op rekening en kunnen wij grote aantallen snel en veelal uit voorraad leveren.

Alle voordelen op een rijtje:

Brede selectie betaalmogelijkheden
Ruime voorraad speciale producten
Zeer snelle levering (voor voorraadproducten over het algemeen de volgende werkdag)
Vaste klanten kopen bij That's IT! op rekening
Door de mogelijkheid van combineren van gebruikte en nieuwe producten blijft u altijd binnen uw budget en koopt u toch optimaal in
Uw overtollige apparatuur aan ons verkopen? Dat kan; kijk voor meer informatie onder inkoop in het hoofdmenu aan de linkerkant van de pagina. Wij bieden bijvoorbeeld uitgebreide mogelijkheden voor het zonder zorgen doorverkopen van uw apparatuur aan uw personeel

Ondanks dat wij steeds bezig zijn om het assortiment op onze website zo up-to-date en compleet mogelijk te maken, hebben wij toch erg veel produkten die u hier niet direct zult aantreffen. Niet gevonden wat u zoekt? Probeer de zoekfunctie. Wenst u meer informatie? Neemt u dan per e-mail of telefonisch (0174-219060) contact op met onze verkoopafdeling!



"Bij That's IT! kunt u terecht voor artikelen die anderen net even niet op de plank hebben liggen. Wij hebben een ruime selectie zeer betaalbare tweedehands computers, laptops, thin clients, monitoren en nog veel meer in voorraad, zodat er voor u altijd wel wat bij zit. Ook voor reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.Juist omdat het merendeel van onze producten gewoon voorradig zijn kunnen wij zeer snel leveren. Voor 16.00 uur besteld en online betaald of voor betalen achteraf gekozen? Dan wordt uw bestelling vaak de volgende werkdag al bij u afgeleverd! Uiteraard kunt u ook langskomen in onze winkel in Wateringen - u bent van harte welkom."
Adres: 's-Gravenzandseweg 12, 2291 PE Wateringen
Telefoonnummer: 0174-219060
Stad: Wateringen
Route: 's-Gravenzandseweg 12
Postcode: 2291 PE


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Now That's IT review, Computerwinkel Fahrenheitstraat Den Haag, It shops 08, Computerwinkel Den Haag centrum, S Gravenzandseweg 12 2291 PE Wateringen, Refurbished PC Windows 11, ReMarkt, De panne refurbished
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reset Reset 354 meter Klantvriendelijk personeel
Prefix PC Prefix PC 1 km Fijn geholpen, duidelijke uitleg...
Recensies
Betrouwbare gebruikte computers en beeldschermen. Je kan ze altijd bellen of je pc langs brengen als je er niet uit komt. Weliswaar niet altijd zonder kosten. Ik ben er blij mee.
2 schermen besteld, met één een klein probleempje. Even kenbaar gemaakt per e-mail. Snelle reactie volgde. Geen tijd gehad om te reageren waarop Anil ook nog eens netjes belde om de opties door te nemen. Top aftersales. Bestelproces verliep goed en beide bestellingen 1 dag later geleverd.
Ik heb een refurbished monitor en vanwege die goede ervaring nu ook een refurbished laptop gekocht. Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Ik vind het een pluspunt dat er de mogelijkheid is om te bieden op producten. Ook al is de prijs van de producten misschien al gebaseerd op een lager bod, het geeft je tóch het gevoel dat je een extra korting krijgt de ene keer misschien iets meer dan de andere keer. Er werd zeer snel gereageerd binnen een uur na het plaatsen van een bod. Het bestellen gaat makkelijk en daarna ben ik heel goed op de hoogte gehouden over de order verzending, track & trace, etc.. De producten waren goed verpakt en allebei echt in nieuwstaat. Ik ben er heel blij mee. Bij de eerste levering was ten onrechte een klein extra bedrag gerekend wegens het gebruik van een creditcard. Op mijn mail daarover werd direct gereageerd en nog dezelfde dag is het rechtgezet. Prima klantenservice dus en dat vind je niet overal meer tegenwoordig. Een aanrader!
Op 26-7 een Refurbished Dell systeem gekocht, die bij thuiskomst defect bleek te zijn. Het probleem werd serieus opgepakt en ik kreeg direct een ander systeem met een kleine upgrade ter compensatie voor het ongemak. Zeker een aanrader dus.
Super professioneel bedrijf, gewoon direct telefonisch bereikbaar en krijg je een echt mens aan de lijn zonder eerst irritante keuzemenu's! waar je doorheen moet..;- Bestelling kwam zeer goed en netjes verpakt binnen in doos met eigen logo. Refurbished desktop pc heel schoon, klein krasje op deksel maar niet erg, zeer stil. Windows 10 home was even lastig voor mij om te aktiveren maar ik had de bijbehorende folder van ze niet gelezen, daar stond alles op hoe het moest. Twee keer contact gezocht met helpdesk en kreeg direct iemand aan de lijn die me goed hielp. Ik vond het allemaal top, zeer zeer aanbevolen!
Wij hebben hier een refurbished monitor besteld en zijn heel tevreden. Hij werkt prima en was keurig verpakt. Displayport-, VGA- en DVI-kabel zijn netjes meegeleverd, net als de stroomkabel. Klantenservice hebben wij niet nodig gehad, maar mijn telefonische vragen werden keurig beantwoord.
Prima zaak om terug tekomen zeer netjes geholpen en een service super.
Zocht een aantal Dell Recovery disks. That's IT had ze liggen. Had erop geboden en een zeer zeer mooie prijs gekregen. Supervriendelijke mensen over de mail. Dikke thumbs up! Dankjewel voor het prachtaanbod, hier kan ik weer goed mee vooruit!
Mijn computer deed het niet meer ,ben er langs gegaan en hebben het gefixt ,was maar een klein dingetje,batterij, maar hij doet het weer super blij, en goede service ik ben heel tevreden en zal ze echt aanbevelen
Écht verstand van hardware, zeer vriendelijk, denken met de klant mee, klant krijgt geen gevoel dat het allemaal snel moet zoals in veel andere winkels. Er is een aanbod van nieuwe onderdelen die mij regelmatig uit de brand hebben geholpen als iets stuk ging en heel mooi en breed aanbod aan gebruikte moderne hardware én aan vintage hardware zoals SCSI-kaarten, kabels, schijven, enz. En een mooi aanbod aan zeer betaalbare gebruikte thin clients voor VMware, Citrix, enz. Ideaal voor veilig, zuinig en stabiel thuiswerken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid