facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thales Nederland

Thales Nederland

Info

Thales Nederland is gevestigd in Hengelo, Huizen en Eindhoven. Zie www.thalesgroup.com/nl

Geschiedenis

Thales Nederland is een high-tech bedrijf dat 2000 hoog opgeleide werknemers in dienst heeft. Het bedrijf bedient klanten over de gehele wereld, voornamelijk marines, maar ook steeds meer civiele organisaties. Op het gebied van radar neemt Thales Nederland wereldwijd een leidende positie in.

Onze taak

Thales Nederland ondersteunt militaire en professionele civiele organisaties die tot taak hebben om de veiligheid van een land, zijn inwoners, of een organisatie en zijn werknemers en relaties, te bewaken cq. te verhogen.

Producten

radarsystemen, hoofdzakelijk voor marineteopassingen, maar ook voor gebruik op land, militaire telecommunicatiesystemen, electro-optische systemen, beveiiligingssystemen voor spoorwegen, e-ticketing systemen voor openbaar vervoer



"Combining a unique diversity of expertise, talents and cultures, our architects design and deliver extraordinary high technology solutions. Solutions that make tomorrow possible, today."
Adres: Zuidelijke Havenweg 40, 7554 RR Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 074-2488111
moc.puorgselaht.ln@ofni
Stad: Hengelo
Route: Zuidelijke Havenweg 40
Postcode: 7554 RR



op zoek naar gerelateerd: thales eindhoven, jaarverslag thales nederland, thales wiki, thales homepage, thales stage, thales contact, wat doet thales, thales radar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EXPRO engineering EXPRO engineering 4 km Tja, mijn werkgever. Kan niet anders dan 5 sterren toch?
Succes Uitzendbureau Succes Uitzendbureau 4 km Succes! Uitzendbureau is dé specialist in het bemiddelen van bouw- en technisch perso...
Silk-ka Silk-ka 5 km Vandaag prachtige magnolia-takken van Silk-ka gekocht bij een bloemist in Amsterdam. ...
VITAL CARE VITAL CARE 38 km Vital Care : Gezonde Voeding en Beweging zie www.vitalcare.nl voor verdere details.
Recensies
Werkgever voor het leven en vele generaties, nog net zoals het een eeuw geleden begon als Hazemijer in Hengelo en later Holland Signaal. Elke klant en elk project en nieuwe uitdaging, vervelen doet het hier nooit.
Vandaag open dag dus ook voor gepensioneerden. Was super goed georganiseerd met veel lekkere hapjes. Hebben het leuk gehad.
50 Jaar met plezier er voor gewerkt
Prachtig pand, mooie locatie met veel groen en uitstekende faciliteiten. Ruime parkeergelegenheid. Koffie is ok, maar wanneer je wat beters wilt is er ook nog de Starbucks. En voor de lunch kun je terecht in het restaurant in het SFC met een heerlijk terras aan het water. Op de begane grond in het SFC kun je tijdens kantooruren altijd terecht bij de AH to go.
Was vandaag heel interessant om het bedrijf te bezoeken. En na afloop heel gezellig. Dit alles i.v.m 100 jarig bestaan van Thales.
Leuk om daar een keer te mogen lossen, zeer vriendelijk personeel en altijd naar een schone wc, en een lekker bakkie.
Locatie moeilijk te vinden. Zijn prima opgevangen en begeleid door stagiaire Marit. Het was een onvergetelijke ervaring.
Mooi nieuw pand. terrein zelf is tegenwoordig bijna geheel vrij toegankelijk. Zodra je echt bij Thales zelf moet zijn is dat niet het geval. Gelukkig is alles verder wel goed geregeld mbt aanmelding en toegang.
Teamoverleg gehad in het SFC. Goed geregeld en netjes conform corona regels. Afgesloten met een hapje en drankje. Prima.
Hartstikke mooi bedrijf om te werken. Ik heb er 2 jaar stage gelopen met plezier en ik vond het jammer dat ik weg moest. Goed leerbedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid