facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thais restaurant Pranom

Thais restaurant Pranom
Adres: it kleaster 1, 9051 Stiens
Telefoonnummer: +31 58 251 0947
Stad: Stiens
Route: it kleaster 1
Postcode: 9051


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grand Café de Smalle Brug Grand Café de Smalle Brug 353 meter Heerlijke huisgemaakte spare ribs gegeten in een gezellige, ongedwongen en smaakvolle...
Recensies
Echt heerlijk gegeten! Alles had super veel smaak en hebben echt ontzettend genoten van het eten! Zeker voor herhaling vatbaar.
Geweldig lekker eten, wel beetje veel voor ons. Extreem vriendelijke vrouw die het wel erg druk had
Grote porties, maar super lekker.Eten: 5/5
Kwaliteit van het eten is goed, de hoeveelheid is ook ruim je kunt er dus twee keer van etenuitgaande van 1 persoon. Wel zit er aan veel gerechten dezelfde soort smaak, vermoedelijk door een bepaalde olie die gebruikt wordt, dit zou nog verbetert kunnen worden. Aangezien je er daardoor sneller op uitgegeten raakt.
Heerlijke afhaal gerechten, kwaliteit van het eten is subliem. Alle lof voor deze harde werkers!
Bijzonder heerlijk gegeten. Zeer vriendelijke bediening. Is de moeite van een omweg waard.
Goede portie. Eerlijke prijs. Vriendelijke mensen, ook aan de telefoon. En het eten was verrukkelijk! Ik had een vegetarische groene curry met tofu. Miste het vlees niet. Een heerlijke smaak. Je proefde dan weer de kokos, dan weer iets citroen-achtigs, dan weer zoet. Maar ook pittig! Ik ben niks gewend dus ik vond het een tikkie te pittig. Zeker voor herhaling vatbaar.
Fantastische Thai! Overheerlijke loempia’s, krokant, niet vet en niet al te zoute vulling. Ik had Laab kai besteld, pittige stukjes kip met munt, bosui en wat andere thaise kruiden, koud bijgerecht, ik had er een portie mihoen bij besteld wat goed samen ging. De kroepoek is ook heerlijk en volgens mij zelfgemaakt. Normaal ben ik niet zo’n fan van kroepoek maar deze waren heerlijk!! 5 sterren helemaal verdiend!!
Je kunt hier, sinds corona, alleen afhalen, maar het is ontzettend goed en lekker. Heb van Thais gegeten, maar dit is echt één van de beste! Ik kan ook iedereen aanraden een zak van de eigen kroepoek te kopen!
Heerlijk eten! Sommige gerechten zijn eel erg pittig, maar dit wordt duidelijk aangegeven. Zeer vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid