facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thais Restaurant De Orchidee

Thais Restaurant De Orchidee

Info

Opening Maandag is gesloten

Geschiedenis

Voor de allerlekkerste gerechten uit de traditionele Thaise keuken kunt u terecht bij Thais restaurant De Orchidee in het centrum van Almere Haven.

Alle gerechten worden direct vers bereid in onze keuken. Dat geldt natuurlijk zowel voor de maaltijden in het restaurant als voor het afhalen van maaltijden.

U kunt vooraf aangeven wat uw wensen zijn ten aanzien van de smaak. Er wordt per gerecht rekening mee gehouden of u bijvoorbeeld kiest voor mild, pittig of zeer heet. Ook voor bezorgen en voor het verzorgen van uw catering kunt u bij De Orchidee terecht.

Bij De Orchidee staan kwaliteit, gastvrijheid en vriendelijke bediening hoog in het vaandel. U bent van harte welkom in ons restaurant om daar te dineren of om uw gerechten af te halen.

Adres: Kerkgracht 6, 1354 AL Almere Haven
Telefoonnummer: 036-5401786
Stad: Almere-Haven
Route: Kerkgracht 6
Postcode: 1354 AL



op zoek naar gerelateerd: Thai restaurant Almere Stad, Thai Restaurant Almere poort, Orchidee kwekerij Almere, Thaicoon Almere, Thais restaurant Amsterdam, Restaurant Almere Haven kerkgracht, Indiaas restaurant Almere, Thuisbezorgd Almere
Recensies
Op zich lekker eten alleen erg weinig voor het geld. De rijst een prima hoeveelheid maar de saus met kip was bijna niks. Ik ga weer naar m’n vertrouwde Thai, daar kan ik 3 keer van eten voor hetzelfde geld.
Voor het eerst uitgeprobeerd. Snelle en keurige bezorging. Alles is warm aangeleverd. Lekkere kruiden en goede kwaliteit vis en vlees. Zou ze graag 5 sterren geven maar vind de gerechten wel aan de dure kant. Wel is waar je krijgt wel kwaliteit voor je geld.
Bij far de lekkerste en de meest traditionele Thaise keuken in Almere. Gisteren wederom besteld. Zo lekker, met name de groene curry en mijn favoriete Tom Ka Kai soep. En punt: Ze lopen niet voorop op het gebied van betaalmogelijkheden, maar dat maken ze ruimschoots goed door achteraf te mogen betalen. Overigens was dat een uitzondering.
Phad thai besteld en een curry. Kip was in beide gerechten kurkdroog.. kwaliteit zeer matig dus.Eten: 1/5
Heerlijk eten bereid door twee dames die hun vak verstaan.Eten: 5/5
Lekker eten !!!! Leuke prijsEten: 5/5
Met zijn tweeen hier gegeten. Waren helaas niet veel mensen in het restaurant dus die hebben een lekkere maaltijd gemist. Was wel op 2e Pinksterdag en met heel mooi weer. Bediening keurig en de maaltijd smaakte top. Prijs viel reuze mee. Een aanrader dus. Terug geweest hier maar nu met 6 personen. Weer uitstekend gegeten. Door de busstaking kon de kok niet komen en de twee dames hebben alles alleen gedaan! Iets langer wachten maar het eten was dat meer dan waard. Je kan je eraan ergeren negatieve houding of je verwonderen hoe mensen zich uit de naad werken om jou een maaltijd te bezorgen. Wij hebben een gezellige avond gehad.
Heerlijk verse ingrediënten. Veel groente. Elk gerecht heeft een eigen smaakervaring. Niet te pittig. En ze zijn uiterst vriendelijk. Tot een volgende keer.
Nadat de bezorgde maaltijden goed zijn bevallen heb ik het restaurant zelf bezocht. In alles boven verwachting. Vooral verdienen ze een compliment voor hygiëne. Borden worden met een doek aangereikt, messen vanuit een bakje, glazen erg schoon en de vis was heel goed gebakken maar nog steeds zacht. Jammer dat het zo leeg was. Hopelijk lezen veel mensen deze recensie.
Vandaag voor het eerst gehaald en het eten was lekker. Alleen was de smaak van de mihoen niet helemaal geweldig. Ik heb het afgehaald en ondanks dat er maar 1 andere persoon binnen was, duurde het meer dan een half uur, dat mag wel wat sneller. Zat te twijfelen tussen 3 of 4 sterren, maar ik wil ze de voordeel van de twijfel geven. Ik ga er zeker nog een keer heen, dus ik kijk dan of de mihoen beter is en het wat vlotter gaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid