facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ThaiDelivery.nl

Info

Welkom op de website van Thai Delivery Diemen! Via onze website kunt u online uw bestelling doorgeven aan Thai Delivery. U kunt uw bestelling contant aan de deur of door middel van iDEAL afrekenen. Wij wensen u een smakelijke maaltijd!

Adres:
Telefoonnummer: +31648450194
Stad: Diemen


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:30
Dinsdag: 16:00 - 21:00
Woensdag: 16:00 - 21:30
Donderdag: 16:00 - 21:30
Vrijdag: 16:00 - 21:30
Zaterdag: 16:00 - 21:30
Zondag: 16:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Thai Delivery, Pattaya Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Judo Restaurant Judo 1 km Ik heb niet in het restaurant gegeten, maar de sushi afgehaald. Over de sfeer kan ik ...
Restaurant Judo Diemen Restaurant Judo Diemen 1 km Bij Judo in Diemen weer Ossenhaas met Tausi saus en chinese import bami besteld. Was ...
Recensies
Heerlijk gegeten! Verschillende soorten kip en beef genomen, allemaal lekker en zeker een aanrader vooral de groene curry! Zeker waard om weer te bestellen!
Top eten, aardige mensen, bezorging altijd op tijd!!! Bijna elke week wel een keer op het menu,
Misschien wel de beste Thai van Amsterdam. Heerlijk verse ingrediënten en niet vet. Snelle correcte bezorging. En dus gewoon lekker. Enige puntje is de rijst. Die zou een tikkie minder droog mogen.
Vandaag hier voor het eerst besteld. Prima gegeten. We gaan hier zeker weer bestellen. Werd keurig op tijd bezorgd.
Thailand kunnen we door Corona niet bezoeken, dus laten we Thailand thuis bezorgen. Beste Thai in Amsterdam en omgeving.
Prima kwaliteit, grote porties. Bezorging altijd op tijd en vriendelijk. Bij eerste bestelling lekker flesje Thaise frisdrank erbij gekregen.
Heerlijk gegeten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid