facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thai2Cook

Thai2Cook

Info

Thai2Cook verzorgt traditionele Thaise kookcursussen en kookworkshops in uw eigen Hollandse keuken bij u thuis

Geschiedenis

U hoeft geen keukenprins(es) te zijn om een heerlijke Thaise maaltijd te kunnen bereiden. U zult versteld staan wat exotische kruiden en verse groenten voor lekkere, gezonde maaltijden kunnen opleveren.

Thai2Cook verzorgt traditionele Thaise kookcursussen en kookworkshops in uw eigen Hollandse keuken bij u thuis, bedrijf of vereniging mits gelegen binnen een straal van 40 km rond Soesterberg . Alle ingrediënten worden door Thai2Cook verzorgd. Na de bereiding geniet u van elkaars zelf gemaakte gerechten.

U leert hoe makkelijk het is om zelf een gezonde en lekkere Thaise maaltijd voor uw gezin, familie of vrienden te maken. U krijgt tips waar u op moet letten bij de aankoop van ingrediënten en informatie over de te gebruiken materialen.

Adres: vliegtuiglaan 22, 3769JN Soesterberg
Telefoonnummer: 06-50989296
Stad: Soesterberg
Route: vliegtuiglaan 22
Postcode: 3769JN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ton de Groenteman Ton de Groenteman 819 meter Altijd de verste producten alleen al voor de wraps en pizza moet je daar gewoon heen.
Original First Tea Original First Tea 1 km Original First Tea biologisch thee voor de echte thee liefhebber
Alcoholvrijshop.nl Alcoholvrijshop.nl 1 km Ik heb super service van deze leverancier gehad. 2 pakketten verstuurd en ik had er...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid