facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thai Wok To Go

Thai Wok To Go
Adres: Hoogstraat 36, 9101 LJ Dokkum
Telefoonnummer: 0519724678
Stad: Dokkum
Route: Hoogstraat 36
Postcode: 9101 LJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Thai Wok Menu, Thai Wok Haarlem, Thai to Go Achel, Kerstdiner Dokkum, Artisante Dokkum, Lunch in Dokkum, Spareribs Dokkum, Café Dokkum
Recensies
Heerlijk gegeten daar op locatie. De combinatie eiernoodles met kip, kerriesaus en wat groenten was zeker voor herhaling vatbaar. Hier hebben ze nog klassiek personeel en het eten is ook zo klaar. Ik was hier exclusief drinken net onder de 11 euro kwijt.
Plastic bestek – en het eten paste hierbij. NO WAY!!! Wij zijn vele keren rond de wereld gereisd en nog nooit hebben wij slechter Thai gegeten. Twee happen ieders, betaald en weg waren wij twee. Wie echte Thaise keuken kent, ook wok-keukens, kunnen wij dit restaurant echt NIET aanbevelen. Het nederlandse personeel wel heel vriendelijk 2* sterren, maar baas vroeg bij het afrekenen geeneens of het smaakte en hoezo wij niks hadden gegeten. Dus waarom ging het kennelijk: Te veel Centjes voor minder goed eten! Baas dus min 1* ster D: Für uns schlechtestes Thai-Wok Restaurant weltweit !!!
Sfeervol, knus en gezellig restaurant. De menulijst is zeer gevarieerd. Het eten is ontzettend lekker. Ook voor de kinderen is het menu heel goed. Vriendelijk, behulpzaam en gezellig personeel. Absolute aanrader.
Vriendelijke bediening maar het eten valt toch echt een beetje tegen. Het vlees kip en rund had een rare bijsmaak. De saus was vrij vlak van smaak.
Het eten is zeer lekker en het is daar goed schoon het is een aanrader voor iedereen zelfs voor toeristen
Ik haal eens in de 2 maanden hier eten als ik geen zin heb in kokenEten: 5/5
Zeer vriendelijk lekker gegeten zeker voor herhaling vatbaarEten: 5/5
Als er iets is wat ik elke dag voor de rest van mijn leven kon eten was het mijn bestelling hier, ik neem altijd hetzelfde en nooit vermindert de ervaring. Altijd snel bereid en super lieve dames die het maken. Heerlijk!!
Het eten wordt voor je gewokt terwijl je wacht vers en lekker!Eten: 5/5
Heerlijk gegeten, lekker vers en warm !Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid